23.05.2006, 21:24
Cenię sobie adapter za jego nie samowitš prostotę a mianowicie jednš wajhę. Nie mam automatycznie opuszczanej i mam tak żę zawsze chcę jak najdelikaniej upuscić no i zawsze nie wychodzi. Troszczkę to skrzeczy ale te skrzeki wg mnie sš w miarę naturalne i głowa dobrze je znosi a nawet sš jej jakie drobne zaburzenia potrzebne żeby się nie idelizowała (a co bedę bronił i wynosił nad kwadrofoniczne sprzęty), a przy pięknej muzyce nie zuważalne.Do dzisiaj używam tego wynalazku, i też mam tylko jednš płytę 'Local Hero' wczoraj słuchałem, a i teraz sobię włšcze by sobie poleżeć i podegustować się tš pięknš muzykš. Jest naprawdę mistrzowska. Saxofon i gitara jak one pięknie grajš. Jutro też zagra. Dobra zaczęło się "Going Home: Theme Local Hero" Mark Konpfler, Alan Clark, Mike Brecker, Tony Levin. Szacunek jak najbardziej. Do płytki CD która prawie z każdym czasopismem jest dodawana czego takiego się nie ma.'20 czerwca ukazuje się w tym formacie All the Roadrunning'. Mylałem że już czego takiego nie robiš, a wolał bym mieć zdecydownie taki format od obecnego. Kto wie jeli rozsšdna cena.