Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka
Ok, dzieki Robson!
Hmmm...nikt nie chce juz tego bootlega z Torwaru i Spodka? Ja tylko czekam aby napisac czyjs adres na kopercie i pojsc na poczte z tym Uśmiech.

P.S: Mojej kopercie bez adresu jest przykro, ze nikt nie chce byc na niej napisany Smutny
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
Ja sobie pozwole jeszcze raz napisac, ze mojej kopercie jest przykro, bo znajduja sie w niej 3 plyty z dvd z Polski, naklejone sa na niej znaczki, tylko adresu brakuje Smutny.

Wiec jesli to wlasnie Ty chces pomoc mojej kopercie - napisz do mnie PMa ze swoim adresem! Uśmiech
Odpowiedz
może wstrzymaj się chwilke z wysyłaniem... masa ludzi wypoczywa na wakacjach i nawet nie wie, że taka akcja się kroi a na 100% będą chętni na te płytki, w to nie wątpię Język no i mam nadzieję, że ja na liście gdzieś tam jestem i nie muszę się już bić o płytki Oczko
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Naisalem numitor, nie mozemy pozwolic aby Twoja koperta sie od lez rozmoczyla... Oczko
daj znac czy dotarl PM do Ciebie
pozdro
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
dudageo --> I chciales zeby mi koperta przez trzy tygodnie plakala,ze jej kolezanki juz biegaja po Polsce, a ona nie? NIGDYUśmiech
Kuba jej pomogl. I chwala mu za to Uśmiech
Odpowiedz
ależ w życiu nie miałem tego na myśli Oczko właśnie czekała na takie osoby jak koobaa B)
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Te cholerne PMy czasem nie dochodza, wiec napisze tutaj rowniez:
Wyslalem dzisiaj plyty. Mysle,ze osoby, ktora sa na liscie piotra dostana je na koncu przyszlego tygodnia, ewneutalnie w jeszcze przyszly poniedzialek.
Pozdrawiam i dziekuje za udana - mam nadzieje - wsploprace Uśmiech
Odpowiedz
Niezła akcj. Numitor---> do ciebie chyba też nie doszły moje Pm więc pisze tutaj ze otrzymasz Vaison 96' jak tylko naprawią mi nagrywarke postaram sie wyrobić w tych dwóch tygodniach (tylko od kiedy liczyć? Język )
It's what it is...
Odpowiedz
Ja jestem bardzo chętny na te bootlegi. Do kogo mam napisać PM bo już jestem zakręcony?
Odpowiedz
podrzuce do nandu niedlugo jakby co
Odpowiedz
Zapytam nieśmiało, czy ktoś planuje narysować okładkę do DVD z Torwaru??

Wywracanie oczami
A hen can lay a golden egg but she still can't sing
Well the hen's alright but the harp is everything
Odpowiedz
dzisiaj dostałe przesyłkę od Numitora,a w niej 3 jakże oczekiwane płytki. Teraz robię obraz i najpóżniej w czwartek wyśle priorytetem do kolejnych 4 osób (ich adresy dał mi Numitor, niestety nie j\kojarzę ich z nickami z forum poaz jednym Aaadamem, płytki pójdą do Łukasza K. z Poznania, Mikołaja T. ze Śrema, Macieja S. z Wrocławia oraz wspomnianego wcześniej Aaadama).
Niestet będą to tylko dvd z Torwaru (obie). Niestety płytka z nagranie ze Spodka nie da sie odczytać Smutny i nie jestem jej w żaden sposób skopiować (przy próbie kopiowania wyskakują błedy)... nier idzie a ni za pomocą nero ani alkohol 120%
Odpowiedz
Maciej S. z Wrocławia to ja Duży uśmiech

Pozdrawiam i czekam na przesyłkę...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
koperty bąbelkowe już zanabyłem, dzisiaj bedzie wielkie wypalanie a jutro wysyłka priorytetem, więc przy dobrych wiatrach powinno dotrzeć w piątek Uśmiech
Odpowiedz
Podziękowanie numitorowi ślę: właśnie oglądam bootleg z Tprwaru - pradziwa uczta - dzięki staryOczko jestem wdzięczny za przesyłkę - dzięki też wszystkim, którzy dokonali tego dzieła, chylę czoła!!!
Można to przeżywać na okrągło Oczko (bez skojarzeńJęzyk)
Dzięx chłopy Uśmiech
Odpowiedz
Dla Numitora wielkie DZIEKUJE Uśmiech , ogladam wlasnie bootleg ze Spodka i Torwaru, wrocily wposmnienie cudownego maja, co tu duzo gadac wzruszenie Oczko
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Płytki wypalone, jutro wysyłka Uśmiech
ale tylko Torwar 1 i 2, spodka nie udaje mi sie odczytać (no niestety plyta dvd marki Hawk dała o sobie znać Smutny

Niusy 12:01 21.07.2005:

poszły przesyłki do: Aaadama, Realgara, Pawel, Macsa.
więc jutro powinny dojść, albo w sobotę...
Odpowiedz
Dostałem płytki od numitora Uśmiech wszystkie chodza bez zarzutu - wielkie dzięki - wysłałem Ci na PM-a liste o której rozmawialiśmy.

Tak z innej beczki - myślałem też o umieszczeniu tych DVD na easytree ale potem pomyślałem, że dobrze byłoby sie najpierw wymienić z tym holendrem od którego aaadam kupował inne dvd bootlegi - może zrobimy liste kto by co chciał i zaproponujemy mu wymianę - co o tym myślicie?
Odpowiedz
Za późno. Nie wiem skąd, ale holender ma już te bootlegi.
http://home.planet.nl/~tol00239/060505_dvd.htm
http://home.planet.nl/~tol00239/070505_dvd.htm
All the way down the telegraph road
Odpowiedz
To kwitnie tu jakieś podziemie Oczko Ja jeszcze nie mam i nie zanosi się, narazie, że będę miał, a w Holandii już są. :ph34r:
Odpowiedz