![]() |
|
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka (/showthread.php?tid=107) |
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - numitor - 15.07.2005 Powiem tak: R E W E L A C J A Grzegorz wykonal kapitalna prace, za ktora teraz ladnie mowie mu: dziekuje!!! ![]() Mnie interesowal szczegolnie Torwar. Odzyly wspomnienia: placz w momencie keidy nikt nie obok mnie klaskal po "thank you very much", wrazenie jakie zrobilo na mnie Song For Sonny Liston, zazdrosc,ze to nie ja wreczam kwiaty i caluje Marka w policzek . Mi zupelnie nie przeszkadzal staly element bootlegow video z tej klasy - bialoskorny Mark .Na allegro dalbym Grzesiowi pozytywa z dopiskiem "polecam" ![]() Teraz sprawy techniczne: Ja wysle te bootlegi osobom, ktore do mnie napisaly, czyli (kolejnosc wedlug plci, a pozniej alfabetycznie): -Domminique -Emilka -Majkel -MT1 -Pablosan -Piotrd -Seba -Shiver -Tawnuk Piotrd, kpo tym jak do niego dojda bootlegi ode mnie wysle je do: -Adaaam -Macsa -Pawel -Realgar Jesli ktos z Was nie jest na tej liscie (a chcialby) to niech postara sie kontaktowac z osobami, ktore na niej sa . Ja juz nie zdolalam wyslac bootlegow do wiekszej ilosci osob z przyczyn technicznych - nie zdaze przegrac plyt przed wyjazdem . Osoby, ktorym ja wysylam bootlegi dostana je pewnie po weekendzie (wysylam jutro). Osoby, ktorym wysyla Piotrd otrzymaja je mysle miedzy sroda, a piatkiem w przyszlym tygodniu. Chyba nikt z osob, ktore sie do nas zglosily nie zostal pominiety .Ze swojej strony zycze Wam milego ogladnia (chociaz tak naprawde chyba nie trzeba, prawda?) PS: Zastanawialem sie czy nikogo nie uraze tym, ze publikuje liste osob, do ktorych wysylamy na forum, ale uznalem, ze to pomoze przy pozniejszej dystrybucji plyt. Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - dudageo - 15.07.2005 a ja pisałem do Ciebie numitor i nic
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - macsa - 15.07.2005 Ja nie mam nic przeciwko - i czekam niecierpliwie na przesyłkę. Osoby z Wrocka i okolic zapraszam Przy okazji bootlegów można by się spotkać na jakimś piwku... Pozdro Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - Robson - 15.07.2005 Ja też Numitor pisałem i nic. Poza tym dawałem Ci znać na priv'a ale milczysz. Więc w wolnej chwili odezwij się do mnie bo nie wiem co mam Ci przegrać
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - numitor - 15.07.2005 Cholera, nie mam wiadomosci zadnej od Was...tzn. mam od Ciebie - Robsonie - wiadomsoc o bootlegach, na ktora odpowiedzialem Tobie na gadu-gadu. Hmmm....moze nie tylko Wy pisaliscie i nie doszlo na PMa? Troche mi glupio, bo staralem sie nikogo nie pominac - moze podeslicjie mi swoje adresy na PMa, a ja zobacze czy czegos nie da sie zrobic... Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - dudageo - 15.07.2005 wysłałem jeszcze raz... nie przejmuj się, czasem technika robi różne psikusy, ale mam nadzieję, ze teraz będzie ok Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - Robson - 15.07.2005 A ja z kolei proszę Cię Numitor abyś wysłał mi tytuły na których Ci zależy bo coś w archiwym gg Cię nie widzę :wacko:
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - numitor - 15.07.2005 Dobrze Robsonie Dzieki z gory za to co mi wyslesz .Ja naprawde tez nic nie widze w PMach... Wysle Ci dzisiaj wieczorem moje prosby odnosnie Twoich bootlegow .
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - dudageo - 15.07.2005 a wysłałem już drugi raz... hmmm dziwne
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - dudageo - 15.07.2005 wysłałem jeszcze raz, a co! do skutku!
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - numitor - 15.07.2005 dudageo --> Ja mowiel Robsonowi, ze nie widze nic od niego w PMach, od Ciebie mam juz to co dzisiaj wyslales jako pierwsze . Dzieki
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - grzes - 15.07.2005 Raingod moze skopiować parę płytek ja oczywiście tez jeszcze mogę pokopiować coś Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - dudageo - 15.07.2005 dobrze, że mówisz bo gotowy byłem słać co chwilkę... ale byś dostał pozdrowień ze Szczecina
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - numitor - 15.07.2005 Nie wiem ile do mnie dzisiaj wyslales PM (dwa czy wiecej?) ale doszedl...jeden Wiec nadal jest cos nie tak .
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - dudageo - 15.07.2005 wysłałem chyba ze cztery Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - dudageo - 15.07.2005 ale sprawdź tez maila
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - numitor - 16.07.2005 Mam do Was prosbe . Zle policzylem koperty, znaczki i plyty i wyszedl mi jeden komplet wiecej . Kos kto chce dostac te 3 plyty dvd moglby mi podeslac swoj adres na PMa?Kto pierwszy ten lepszy
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - Emilka - 16.07.2005 czekam z niecierpliwością ![]() zapraszam do współpracy ludzi z okolic Katowic, ale chyba dopiero pod koniec sierpnia będe mogła jakos się kontaktowac celem dystrybucji. Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - numitor - 16.07.2005 Robsonie, Robsonie! Ja nadal Twojego adresu nie mam
Bootlegi Dvd Z Torwaru I Spodka - Robson - 16.07.2005 Numitor poszło
|