Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakacje,wakacje
Cytat:Originally posted by olaph72+Jul 9 2007, 01:30 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olaph72 @ Jul 9 2007, 01:30 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Cytat:Originally posted by Bart@Jul 9 2007, 07:02 AM
<!--QuoteBegin-olaph72@Jul 8 2007, 10:53 PM
[b] Hura! Moje strony! Ucałuj ode mnie Ziemię Dolnoœlšskš! Uśmiech
A skšd pochodzisz? Uśmiech Ja z Głogowa, ale pięć lat uczyłem się w Sobieszowie, a na weekendy jeŸdziłem wtedy do Zgorzelca Uśmiech [/b]
W Sobieszowie? Czyżby w technikum rolniczym?
Jam jeleniogórzanin! Uśmiech [/b][/quote]
Z "Rolnikiem" graliœmy w siatkówkę Oczko Jam Kornik z ZSDiL Duży uśmiech Œwiat jest mały Oczko
Odpowiedz
Znaczy "Leœnik"? Podobno tę szkołę zlikwidowano. Smutny
Odpowiedz
Za moich czasów Technikum Leœne było już zlikwidowane - parę ostatnich roczników kończyło edukację. Pełnš parš szło Technikum Przemysłu Drzewnego i nowo powstałe Technikum Ochrony Œrodowiska (byłem w drugim roczniku: 1992 - 1997).

Po moim odejœciu dyrektor Wojtas był zmuszony otworzyć gimnazjum, ale co dalej - nie wiem. Byłem tam ostatnio jakieœ pięć lat temu.
Odpowiedz
Olaf Duży uśmiech nie taka Anie z Zielonego Wzgorza znalam Język ... do dzis Duży uśmiech Duży uśmiech Szczęśliwy Duży uśmiech
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by olaph72@Sep 29 2006, 06:05 PM
Kozel! Najlepsze piwo œwiata! Duży uśmiech
ale tylko
zielone Kozel (Velkopopoviski)

s Posdrawem
Marcin
Odpowiedz
A jest jakiœ inny? :blink:
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by ania@Jul 10 2007, 06:43 PM
Olaf Duży uśmiech nie taka Anie z Zielonego Wzgorza znalam Język ... do dzis Duży uśmiech Duży uśmiech Szczęśliwy Duży uśmiech
To moje alter ego. Coœ jakby Miss Hyde. Język
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by olaph72@Jul 10 2007, 07:23 PM
A jest jakiœ inny? :blink:
spotkałem sie z czterema rodzajami rodzajami:

1)Zielony -Typ: pale lager (premium)- ten najlepszy na œwiecie Uśmiech (4,8 %)
2)Zielony 2 -Typ: pale lager (medium) - ale extrakt 11 i 4,6% alkoholu, czyli wersja lżejsza (czyt. tzw. wodzionka)
3) złoty -Typ: pale (svatly) 4% alkoholu - kiepski
4)czarny -Typ: ciemne (cerny) - 3,8 alkoholu - dla wielbicieli tego typu piw

Uśmiech
Odpowiedz
Czyli de facto liczy się tylko jeden. Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Marcin_Kr@Jul 10 2007, 09:43 PM
1)Zielony -Typ: pale lager (premium)- ten najlepszy na œwiecie Uśmiech (4,8 %)
(...)
4)czarny -Typ: ciemne (cerny) - 3,8 alkoholu - dla wielbicieli tego typu piw
Czyli nie miałem najlepszego Oczko Ale cerny też rzšdzi Duży uśmiech

I nawet nie jestem jakimœ szczególnym smakoszem ciemnego :]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by olaph72+Jul 10 2007, 08:29 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olaph72 @ Jul 10 2007, 08:29 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ania@Jul 10 2007, 06:43 PM
To moje alter ego. Coœ jakby Miss Hyde. Język [/b][/quote]
boje sie zapytac... czy istnieje Miss Jekyll Duży uśmiech Oczko ?
Odpowiedz
Tak, to przecież Kobieta Dr. Jekyll'a...

Język
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Mister, Anula, Mister! Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Macsa - gdzie to tak Pięknie???

Drogi Andrzeju to jest sosenka rosnšca na szczycie Sokolicy w Pieninach. Zdjęcie niestety nie moje ale posta pisałem na szybko z kafejki internetowej...

Cytat:Maćku czy to już raj? smile.gif

Tak Robercie - właœnie w takim raju mógłbym się znaleŸć...

To jeszcze kilka wspomnień wakacyjnych:

Szczawnica:

[Obrazek: 07030002_rs.jpg]

Droga Pienińska:

[Obrazek: 07030033_rs.jpg]

Palenica:

[Obrazek: 07040027_rs.jpg]

Niedzica:

[Obrazek: 07050005_rs.jpg]

Domek nad Zalewem Czorsztyńskim:

[Obrazek: 07050008_rs.jpg]

Okno w Zamku Dunajec:

[Obrazek: 07050020_rs.jpg]

Trzy Korony:

[Obrazek: 07050046_rs.jpg]

Wšwóz Homole:

[Obrazek: 07060020_rs.jpg]

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
za 10 dni powtorka z turcjii....
and it's your face I'm looking for on every street...
Odpowiedz
a ja pozdrawiam Was ze Œwietoujœcia.Przyjeżdzam tu od 20 lat.Miejsce znane również dla naszego Dudageo i jego studentów.Morze,las,jeden dom i co roku Ci sami turyœci zauroczeni tym miejscem.Œwietne warunki do słuchania muzyki MK.Oj nasz Macsiu pstryknšłby i tu kilka uroczych fotek.
Jestem wieczorami z Wami.Zainwestowałem w siebie i kupiłem laptopa.Dwa tygodnie bez Forum i Was......to niemożliwe, umarlbym z tęsknoty.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Cytat:Oj nasz Macsiu pstryknšłby i tu kilka uroczych fotek.

Drogi Andrzeju - a co stoi na przeszkodzie ?? Cyfrówka kosztuje teraz grosze więc warto zainwestować i pokazać nam wreszcie ten sławny prywatny kurort Andrzeja Jasińskiego !!

p.s.

Gdyby problemem były wględy techniczne ( jak je opublikowć ) to jak zwykle jestem do usług...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 18 2007, 10:42 PM
a ja pozdrawiam Was ze Œwietoujœcia.Przyjeżdzam tu od 20 lat.Miejsce znane również dla naszego Dudageo i jego studentów.Morze,las,jeden dom i co roku Ci sami turyœci zauroczeni tym miejscem.Œwietne warunki do słuchania muzyki MK.
Tak, zgadza się. Miałem okazję odwiedzić tam Andrzeja w ubiegłym roku - urokliwe miejsce... tylko te komary... :wacko:
Pozdrawiamy Andrzeju wakacyjnie - choć z pracy i życzymy udanego wypoczynku. (a ja jutro wybieram sie do Słubic Oczko)
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
a ja was wszystkich serdecznie pozdrawiam z Paryza :wub:

slonce od kilku dni skutecznie nas roztapia Oczko
ale warto sie topic Oczko Duży uśmiech miasto jest vraiment extraordinaire Oczko
slowem fantastique :wub:
Odpowiedz
Drogi Macsiu - aparat mam(i to do tego cyfrowy Duży uśmiech )- jednak bede Ciebie prosił o ewentualne umieszczenie na Forum, jak to pięknie okreœliłeœ prywatnej rezydencji A.J.(campingowej).Dzisiaj zorganizowalismy Tramp z piosenkami dla dzieci.Były gitary o pieknym brzmieniu(Ibanez).Jedno dziecko rzuciło nawet dwa złote w podziekowaniu za nasze prezentacje.Wzruszyłem się.Od wielu lat przyjeżdzajš tu ci sami ludzie.Był akcent M.K. - Sułtani.
Anrom - ubolewam że nie bedzie mnie w Słubiciach, ale w końcu wiesz jak trafić do Œwiętoujœcia.Z racji wyuczonego zawodu nie zagubisz się w lesie.W tym roku o dziwo nie ma komarów.
Ania - jak zwykle w wielkim œwiecie.Paryż. Choć mi Paryż i Francja kojarzy się z faktem , gdy zakupywalem kolejnš ciężarówkę do firmy, i miała to być Renault - usłyszałem wtedy od moich kierowców, szefie tylko nie francuskie Renault, "bo z francuskiego najlepsza jest miłoœć". Padło na MAN - bo jakoœ tak nie mam miłoœci do francuskich aut po tym stwierdzeniu. Pozdrawiam wakacyjnie i do zobaczenia w Sopocie.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości