06.04.2007, 18:57
Cytat:Originally posted by Robson+Apr 6 2007, 11:26 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Robson @ Apr 6 2007, 11:26 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Tak dobra mp3 nie jest złaJak dla mnie mp3 to jeden ze sposobów na to by posłuchać muzyki, do której trudno dotrzeć inaczej. Po zgraniu na płytkę można jš dotknšć, ma zapach i wcale nie jest na straconej pozycjiTylko nie można jej dotknšć, nie można jej zobaczyć. Nie ma zapachu. Pod każdym względem jest na straconej pozycji.
[/b]
. Ogromna większoć rzadkich nagrań w mojej skromnej kolekcji to głównie mp3. Wiem, że nie sš doskonałe i pewnie niejeden audiofil wytknie ich słabe punkty, lecz jak mówię - sš na tyle dobre by cieszyć się muzykš, do której nie dotarłbym w inny sposób. Koncerty amerykańskie z 2005r też sš dostępne tylko w formie mp3 (bšd WMA - formacie podobnym, który także kompresuje dwięk) i po zgraniu na płytkę tworzš zbiór, któremu moim zdaniem nic nie brakuje.
<!--QuoteBegin-grzegorz
Jaki czas temu cišgałem składankę demo utworów DS i włanie zaskoczyło mnie to, że wersja ''Where Do You Think You're Going'' z pierwszej kompilacji jest wersjš demo. Szczerze mówišc nie uwierzyłem w to, ale skoro Kooba potwierdza to pewnie tak jest. [/quote]
Grzegorz, głowy nie daję, że to faktycznie wersja demo, ale w kilku ródłach, do których dotarłem, włanie tak była opisywana, więc przyjšłem, że pewnie tak jest
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...

[/b]