05.04.2007, 14:55
Tak tak, czytałem. Faktycznie nie jest tak szeroko dostępna jak na poczštku mi się wydawało. Ale na ebay'u można też dostać (wprawdzie winyle) i pewnie raz po raz się pojawiajš egzemplarze to tu to tam
.
Ponad 50$ dla jednego tak naprawdę utworu - chyba nie mam aż takich instynktów kolekcjonerskich
.
Tu się przyznam, że nie byłem nigdy zbieraczem wszystkiego co tylko ukazało się oficjalnie. Ostatniej składanki nie posiadam i nie zamierzam, podobnie rzecz ma się z singlami, które zawierajš najczęciej wersję 'edit' utworu, który i tak póniej odtwarzam tylko z albumu. Co innego, gdy zawierajš B-side'y
.
I choć rozumiem zagorzałych kolekcjonerów, którzy zbierajš wszystko, choćby po to by tylko stało na półce, to jednak daleko mi do nich
.
. Ponad 50$ dla jednego tak naprawdę utworu - chyba nie mam aż takich instynktów kolekcjonerskich
. Tu się przyznam, że nie byłem nigdy zbieraczem wszystkiego co tylko ukazało się oficjalnie. Ostatniej składanki nie posiadam i nie zamierzam, podobnie rzecz ma się z singlami, które zawierajš najczęciej wersję 'edit' utworu, który i tak póniej odtwarzam tylko z albumu. Co innego, gdy zawierajš B-side'y
. I choć rozumiem zagorzałych kolekcjonerów, którzy zbierajš wszystko, choćby po to by tylko stało na półce, to jednak daleko mi do nich
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...