12.01.2007, 16:58
wietnie Grzegorz, że masz ten koncert, ja równiez zaczšłem go namierzać, ale w takim razie chętnie skorzystam z udostępnionej wersji.
I tu proba. Czy nie mógłby kto z Was, szanowni forumowicze, kto już posiada ten koncercik, wrzucić go w całoci na rapidshare np? Wiem, że tam bardzo szybko wyparowuja te pliki, ale majšc już trwałš wersję dla spónialskich na koncie pocztowym, można by się pokusić o wrzucenie jej w całoci na jaki serwer. To jednak znacznie szybsze i prostsze - co tu duzo mówić
. Będę zobowišzany (i pewnie nie tylko ja, prawda Robsonie?
)
Bartek, prosimy o wyjanienia
Pozdrawiam
I tu proba. Czy nie mógłby kto z Was, szanowni forumowicze, kto już posiada ten koncercik, wrzucić go w całoci na rapidshare np? Wiem, że tam bardzo szybko wyparowuja te pliki, ale majšc już trwałš wersję dla spónialskich na koncie pocztowym, można by się pokusić o wrzucenie jej w całoci na jaki serwer. To jednak znacznie szybsze i prostsze - co tu duzo mówić
. Będę zobowišzany (i pewnie nie tylko ja, prawda Robsonie?
)Cytat:Originally posted by RobsonNajwyraniej, naszym adminom nie zależy na FTP. Nie raczš nas nawet powiadomić co sie z nim dzieje. Szkoda, bo to był najlepszy pomysł na dzielenie sie skarbami. Inna kwestia nie mniej ważna to fakt, że forumowicze się składali na ten cel. Czy to znaczy, że oszukano nas? Wierzę, że nie.
Trochę mi żal, że nie ma już FTP-a. A właciwie co się z nim stało?
Bartek, prosimy o wyjanienia
Pozdrawiam
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...