Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakacje,wakacje
Podłóż mu bombę - Jambi.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 11:43 PM
Podłóż mu bombę - Jambi.
cos ty taki wybuchowy Andrzej :ph34r: ??
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by jamm@Jul 24 2006, 02:52 PM
biala gora przeciagnieta na nasza strone! opierala sie ale ulegla :wub:
a ze szczytu bialej gory markowe widoki ??
mocno wieje ?? ciezkie podejscie ??
Odpowiedz
Niezłe opowiastki Jambore

Duch w narodzie nie ginie - wystarczy dobra muzyka i nóżki same chodzš na parkiecie Uśmiech

Tak Trzymać

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
I o to chodzi Jambore! Oczko Mam podobne wspomnienia co do szaf grajacych. Duży uśmiech A tak mi się skojarzyło jak piszesz o tym co tak bębni w kółko to trzeba wiedzieć, że w niektórych dyskotekach grajš jeden utwór przez całš noc i to samo dotyczy stacji radiowych powszechnie nam znanych. Gdzie te czasy kiedy DJ był np. Tomek Beksiński który tlumaczył Brothers In Arms ludzie zapalali zapalniczki i tanczyli na parkiecie. Gdzie ci ludzie? Sie rozmarzyłem...

ps. swojš drogš kiedy po raz pierwszy zobaczyłem okładkę Shangri-La pomyœlałem właœnie o szafie grajacej. Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Jak to, Robsonie, 'gdzie ci ludzie'? Tu i tam - wszędzie dokoła nas!
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
Jutro wracam na mojš rodzinnš wieœ. I juz Wam posyłam najlepsze pozdrowienia. Pomyœlnych wiatrów wszystkim. Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PM
Jammuœ - a jakieœ fotki?
Ja też mam sukces alpinistyczny.Ze swoim chorym,pooperyjnym kręgosłupem zdobyłem w maju Œnieżkę, z tego 3\4 kolejkš.Zawsze coœ.
Andrzejku, skarbie nasz forumowy, fotki juz mam... Duży uśmiech tylko jak je zamiescic dla zainteresowanych zupelnie nie wiem... moze pomozesz? chyba ze tylko Ty chcesz popatrzec z gory na swiat to odezwij sie i przeslie ci na priva...

a swoja droga na sniezce, jak bylem jeszcze calkiem mlody i narwany przezylem najwieksza lekcje gorska w swoim dlugim juz dosc zyciu... ale wtedy ze 2 metry sniegu lezalo i 'szlo' sie non stop zanurzonym po pas Szczęśliwy ale to juz na inna opowiesc jest...

w piatek operacja karpaty wschodnie...
'...Pięknych dziewczšt jest niemało,
Lecz najwięcej w Ukrainie
........
Żal, żal za dziewczynš,
Za zielonš Ukrainš...'
refren juz znacie Szczęśliwy
"Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
Pozdrowienia z mojej ulubionej miejscowosci na Wyżynie Lubelskiej-Chodla. Rodzinne miejsce moich kochanych dziadków. Wracam w sobote przed południem, żeby uczestniczyć w wielkim wydarzeniu Zlocie Fanów w Sopocie!!!
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PM
Jestem pelen podziwu dla Twojego wyczynu Jamm. Chylimy czoła u stóp wielkiej góry.
a ja jestem pelen podziwu dla wyczynu kolegi macsa!! dzieki jego pomocy i pracy mozecie zajrzec tu: http://jamm.cba.pl

mam nadzieje ze ze zrozumieniem przyjmiecie podpis pod ostatnim zdjeciemOczko
zegnam na 2tyg... i byle do nastepnego zlotu...
chyba ze przypadkiem spotkam kogos na operze watersa lub sztuce gilmoura...
do zobaczenia zatem dzieci Uśmiech
"Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by jamm+Aug 11 2006, 11:25 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jamm @ Aug 11 2006, 11:25 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PM
Jestem pelen podziwu dla Twojego wyczynu Jamm. Chylimy czoła u stóp wielkiej góry.
a ja jestem pelen podziwu dla wyczynu kolegi macsa!! dzieki jego pomocy i pracy mozecie zajrzec tu: http://jamm.cba.pl

mam nadzieje ze ze zrozumieniem przyjmiecie podpis pod ostatnim zdjeciemOczko
zegnam na 2tyg... i byle do nastepnego zlotu...
chyba ze przypadkiem spotkam kogos na operze watersa lub sztuce gilmoura...
do zobaczenia zatem dzieci Uśmiech [/b][/quote]
Jak wlazłem na Kasprowy a potem na Giewont -myœlałem że to wysoko, ale Jacek wdrapał się troszeczkę wyżej.Brawo
Odpowiedz
moi znajomi- jak tylko mi sie uda ich wyciagnac na ceprostrade do Morskiego- tez sa swiecie przekonani, ze sa krolami swiata, bo gore zdobyli Oczko Szczęśliwy
a kasporowy wcale nie taki niski Oczko wszystko zalezy od punktu...siedzenia Oczko Duży uśmiech

zdjecia...niach Wywracanie oczami niach Wywracanie oczami niach...jak muzyka Oczko ^_^ Wywracanie oczami :wub:
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by ania@Aug 11 2006, 08:26 PM
moi znajomi- jak tylko mi sie uda ich wyciagnac na ceprostrade do Morskiego- tez sa swiecie przekonani, ze sa krolami swiata, bo gore zdobyli Oczko Szczęśliwy
a kasporowy wcale nie taki niski Oczko wszystko zalezy od punktu...siedzenia Oczko Duży uśmiech

zdjecia...niach Wywracanie oczami niach Wywracanie oczami niach...jak muzyka Oczko ^_^ Wywracanie oczami :wub:
CEPROSTRADA DO MORSKIEGO- dobre, a nawet bardzo dobre- szkoda,że takiej nie ma z Wybrzeża Duży uśmiech
Odpowiedz
Ceprostrada Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Ale Górale na niej powożš.
Odpowiedz
Otrzymałem wakacyjne pozdrowienia od Tomka Dudageo a jako, że sš dla Nas wszystkich cytuję: "pozdrawiam całš Brać Knopflerowš z serca Beskidu Œlšskiego! Tutaj żyje cisza..." Poszło. Oczko
Odpowiedz
Muszę się pochwalic, że w trakcie moich przejażdżek trafiłem do Hunfeld.
Pewnie zastanawiacie się WHAT IT IS?
Między innymi - według zaufanych Ÿródeł - największa ksišżka œwiata Uśmiech
Ale nie to najważniejsze.
Przyjęli mnie i moich towarzyszy podróży, u siebie Marek i Sonia- "nasz" forumowy Dziadek z Najbiższymi.
Co tu pisac?
Brac Knopflerowa to Wielka Rodzina.
Przkazuję pozdrowienia od Dziadka, wszystkim z tej strony Odry- podobno jestem bliżej Duży uśmiech
Marek - dzięki wielkie za zaproszenie i przyjęcie.

PS.Mamy jeden temat do wyjaœnienia- taki mały, niebieski.
"My tam jeszcze wrócimy" Duży uśmiech
Odpowiedz
Oj Waldek - ty to natrzaskasz kilometrów w te wakacje...

A podziękowałeœ Dziadkowi za "PG Tips" odemnie ??

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Pozdrówka z Pragi Oczko
Odpowiedz
mnie ostatnio wygnalo Oczko na dni kilka do wioski Shakespeare'a - Stratford upon Avon Uśmiech Wywracanie oczami turystow tam niestety tysiace <_<
no i nijak w tym tlumie nie idzie znalezc Romea :ph34r: :blink: Oczko Szczęśliwy

pozdrawiam serdecznie Julka Anulka Oczko Duży uśmiech
Odpowiedz
co prawda po czasie, ale przywoże Wam łyk górskiego powietrza, ale nie takiego wysokogórskiego, lecz zwykłego, beskidzkiego... wróciłem po trzech tygodniach wojaży po południowej Polsce i muszę powiedzieć, że wrażeń, także knopflerowych miałem mnóstwo... ale to na osobne opowieœci Oczko
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości