Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
W <Contributions> wrzuciłem Nobody's Here Anymore Johna Fogerty z jego ostatniej płyty z gitarš Maestro. Polecam wietny kawałek a gitara jak zwykle brzmi soczycie
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 1,651
Liczba wątków: 16
Tak Robert, to znakomity kawałek z Markowš gitarš jakš lubię chyba najbardziej... Mark w tym utworze gra na dwóch gitarach - temat przewodni w lewym kanale na stracie o lekko spłaszczonym dwięku a w prawym raz po raz wtršca jak tylko On potrafi na bardziej soczystym brzmieniu...
To wietny przykład na to, że Mark potrafi jeszcze zagrać na stratocasterze w sposób, dzięki któremu wiat odkrył Go 28 lat temu... To zdaje się pochodzi z albumu z 2004r, prawda? Powiem szczerze: marzy mi się płyta Marka z takimi klimatami... chociaż jeden numer w tym stylu... please...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Chyba Cię rozumiem Kuba  Tak to z płyty Deja Vu (All Over Again) Zauważyłem, że gitara Mistrza bardzo często u innych artystów brzmi tak jakbymy chcieli aby zabrzmiala na płytach solowych. Ja tylko pocišgnšłem wštek Kuby
Liczba postów: 1,609
Liczba wątków: 172
Cytat:Originally posted by crocos@Feb 9 2006, 11:31 PM
Sorki ale gdzie ten Rockpalast?
Wczoraj sobie obejrzałem Rockpalast z mojš Paniš. Pani co prawda nie jest fankš DS, a słuchajšc najnowszych dokonań Marka wręcz zasypia, lecz (o boska!  obejrzała ze mnš calutki koncert, a ponadto stwierdziła, co następuje:
a) Mimo tak niewielu instrumentów zespól buduje imponujšcš "cianę dzwięku", nie ma żadnych luk, wszystko jest na swoim miejscu, wietna aranżacja.
B) Mark uroczo dystansuje się od siebie samego - robi miny, błaznuje, gra na luzie. Widać na pierwszy rzut oka, że to skromny, sympatyczny jegomoć.
c) Włanie ten luz - Knoplflerowi niemal same spod ręki wychodzš perełki, bez wysiłku tworzy małe arcydzieła.
I pomyleć, że zaczęła od niemal całkowitej niechęci do Marka :] Jeszcze skończy się na tym, że sama będzie mnie cišgnšć na koncert
BTW: miesznie jest słuchać wypowiedzi wczesnych dajerstrejtsów, kiedy mówiš, że w życiu nie zagraliby na stadionie i że sš raczej takim kameralnym, małym zespołem :]
Podsumowujšc: genialny koncert, piękne przeżycie dla każdego kto lubi Markowš muzykę  Jeszcze raz dziękuję, Toloth!
Liczba postów: 1,613
Liczba wątków: 31
Cytat:Originally posted by Bartkowski+Feb 17 2006, 12:25 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Bartkowski @ Feb 17 2006, 12:25 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-crocos@Feb 9 2006, 11:31 PM
Sorki ale gdzie ten Rockpalast?
Wczoraj sobie obejrzałem Rockpalast z mojš Paniš. Pani co prawda nie jest fankš DS, a słuchajšc najnowszych dokonań Marka wręcz zasypia, lecz (o boska!  obejrzała ze mnš calutki koncert, a ponadto stwierdziła, co następuje:
a) Mimo tak niewielu instrumentów zespól buduje imponujšcš "cianę dzwięku", nie ma żadnych luk, wszystko jest na swoim miejscu, wietna aranżacja.
B) Mark uroczo dystansuje się od siebie samego - robi miny, błaznuje, gra na luzie. Widać na pierwszy rzut oka, że to skromny, sympatyczny jegomoć.
c) Włanie ten luz - Knoplflerowi niemal same spod ręki wychodzš perełki, bez wysiłku tworzy małe arcydzieła.
I pomyleć, że zaczęła od niemal całkowitej niechęci do Marka :] Jeszcze skończy się na tym, że sama będzie mnie cišgnšć na koncert
BTW: miesznie jest słuchać wypowiedzi wczesnych dajerstrejtsów, kiedy mówiš, że w życiu nie zagraliby na stadionie i że sš raczej takim kameralnym, małym zespołem :]
Podsumowujšc: genialny koncert, piękne przeżycie dla każdego kto lubi Markowš muzykę  Jeszcze raz dziękuję, Toloth!  [/b][/quote]
sory, ale to ta sama dziewczyna
ojej, nie mogę cofnšć, chyba dałem ciała
Kooba daj na jambore@o2.pl bo ftp jest czarny
Cytat:Originally posted by jambore@Feb 17 2006, 01:03 AM
sory, ale to ta sama dziewczyna
Chyba taka sama?
Oj żartuję przecież no  Bez nerwobóli!
Witam,
przerwa techniczna do poniedziałku do godziny 15!!!
proszę się nie logować i nic nie wrzucać.
pozdrawiam
Darek
Już wszystko wrócliło do normy 
Nie do końca
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
POSZUKUJE NAGRAN Z KONGRESOWEJ 2001 I ZE SPODKA 2005  :wub:
CZY KTOS MOZE JE PODLOZYC NA FTP
BYLBYM WDZIECZNY :wub:
Jeli chodzi o Kongresowš to może być kłopot bo kursuje ale nie najlepszej jakoci. Natomiast 6 i 7 maja jest dostępny na stronie Shivera
http://www.m4n.pl/ds/
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
witam,
czy ftp dziala czy jesy wylaczony?
probuje bezskutecznei sie tam zalogowac ...
Liczba postów: 786
Liczba wątków: 22
Cytat:Originally posted by kareem@Feb 25 2006, 12:35 AM
witam,
czy ftp dziala czy jesy wylaczony?
probuje bezskutecznei sie tam zalogowac ...
i ja też
U mnie chodzi
Liczba postów: 1,354
Liczba wątków: 57
ERROR
The requested URL could not be retrieved
An FTP authentication failure occurred while trying to retrieve the URL: ftp://knopfler.pl/
Squid sent the following FTP command:
PASS <yourpassword>
and then received this reply
Login incorrect.
Your cache administrator is root.
Liczba postów: 875
Liczba wątków: 3
Teraz jest inny serwer. Poczytaj kilka stron wczenie, albo odezwij się do Bartka.
|