Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GET LUCKY TOUR
Grzesiu - chciałbym do piątku złożyć rezerwację ale wiem że Bet będzie leciał z Pyrzowic więc się z nim skontaktuj...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Niestety kolega BET nie ma uaktywnionego maila i PM-a.
Drogi Beciku odezwij się do mnie w sprawie samolociku.
Odpowiedz
Grzesiu napisz prosze swoj tel/gg na bet@knopfler.pl Wstepnie juz patrzylem na wizz air, i trzeba sie ogarniac Uśmiech
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Ja równiez pisze się na pełen zestaw, tylko blagam nie pozwolcie mi spać w tym hostelu na górnym łóżku - mam lęk wysokości.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Rozumiem, że samolotem też wolałbyś na kołach dojechać...
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
to ile mamy osob?jak bedzie komplet rezerwuje.
Odpowiedz
Skład osobowy noclegu :

Mirek - 1
Anrom - 2
Andrzej - 1
Bet - 2
Jambore - 2
Grzegorz - 1
Wacek - 1
Igor - 1
Macsa -1

W sumie 12 osób Uśmiech Chyba o nikim nie zapomniałem,rezerwuj Mirku !!

Lot zarezerwowany - na obecną chwilę w Wrocka staruje grupa pięcioosobowa Uśmiech

Czuwaj !!

Odpowiedz
jutro zarezerwujeUśmiech dzieki za info. jakby co do jutra jest jeszcze czas gdyby inni chcieli
Odpowiedz
prosze sie szybko odezwac do mnie kto jeszcze zainteresowany bo chce rezerwowac hostel Uśmiech
Odpowiedz
Zarezerwowane Uśmiech

tu szczegolyYour Itinerary for The Green Man, Bestplace Inn, Paddington

Prices are shown in EUR
Data Goście Szczegółowe informacje o pokoju Cena RAZEM

Mon 31st May '10 16 16 Sala sypialna z różnymi typami łóżek, Shared Facilities EUR11.87 EUR189.99
Tue 1st Jun '10 16 16 Sala sypialna z różnymi typami łóżek, Shared Facilities EUR11.58 EUR185.24

RAZEM : EUR375.23

Wadium / Zadatek 10% of EUR375.23 EUR37.52
Opłata manipulacyjna EUR1.50 Opłata manipulacyjna EUR1.50

AMOUNT CHARGED ON YOUR CREDIT CARD : EUR39.02

Amount Due
Itinerary Total EUR375.23 GBP316.00
Deposit Paid 10% of EUR375.23 EUR37.52 GBP31.60

AMOUNT DUE ON ARRIVAL AT The Green Man, Bestplace Inn, Paddington : EUR337.71 GBP284.40
Odpowiedz
mamy 16 osobowy pokoj a jest nas 12, 4 miesca sa zatem wolneeUśmiech
Odpowiedz
"Ja równiez pisze się na pełen zestaw, tylko blagam nie pozwolcie mi spać w tym hostelu na górnym łóżku - mam lęk wysokości."

Andrzeju mozesz spac na 5 lozkach do wyboru i na gorze i na doleUśmiech zaleznie od humoru Uśmiech
Odpowiedz
DOJAZD DO LOTNISKA LONDYN STANSTED

Lotnisko położone jest na północny wschód od Londynu, w pobliżu drogi krajowej M11. Na lotnisku można wynając samochód. Dostępny jest również parking przed terminalem.

Pamiędzy centrum Londynu a lotniskiem Londyn (Stansted) kursują pociągi Stansted Express. Odjeżdżają co 15-30 minut, zaś podróż do/z stacji Liverpool Street trwa około 45 minut. Cena biletu w jedną stronę to 16 funty, w dwie 26 funtów. Pasażerowie Ryanair mogą kupić bilet poprzez stronę firmy, gdzie podaje się kod rezerwacji. Wtedy bilet w jedną stronę kosztuje 10 funtów, a powrotny 19,50 funta. Również dzięki innym przewoźnikom kolejowym operującym z/do lotniska Stansted możemy bezpośrednio dojechać do Cambridge, Leicester, Birmingham.

Z lotniska do Londynu kursują linie autobusowe: A4, A6, A7, A9 i Terravision Express. Autobusy odjeżdżają co 30 minut. Również dzięki liniom National Express możemy dotrzeć bezpośrednio do/z Heathrow, Norwich, Birmingham, Leicester i Nottingham. Przejazd dość drogi. Na przykład trasa Londyn Stansted - Birmingham około 24 funtów.

Postój taksówek znajduje się przed terminalem. Aby zamówić taxi należy przy wyjściu "Arrivals" podejść do stanowiska "TAXI". Tam otrzymamy numer auta do którego mamy się udać. Samochody stoją przy wyjściu na zewnątrz Terminalu. Korporacja nazywa się CHECKERCARS. Nr tel: 012 79661111. Koszt przejazdu do/z centrum Londynu to około 80 funtów. Polskiego kierowcę taxi można zamówić z polskiej korporacji FlyMiniCabs w Londynie poprzez stronę internetową http://www.flyminicabs.co.uk, lub telefonicznie (0044) 208 7350 919. Koszt przejazdu do/z centrum Londynu to około 45 funtów.
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Taksówek nie polecam bo wyjdą drogie. Ilekroć byłem w Londku korzystałem z autobusów terravision. Jedzie do centrum na Victoria Station (jakieś 1,5 godziny), a stamtąd to cztery stacje metrem (jakieś 7-10 minut) do hotelu na Edgware Road. Moze jest szybszy i tańszy sposób. Podsuwam wypróbowany Uśmiech Pozdrawiam
Odpowiedz
Dzięki Pawełku za cynk - teraz nam takich potrzeba...

P.S.
Trzymam kciuki !!

Odpowiedz
Ja sugeruje coacha greenline - kupujac bilet wczesniej przez internet jest duzo taniej. Z tymze to z Luton. Macku Wy ladujecie na Stansted? Szkoda Język
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Drodzy Forumowicze

A ja ląduję w Malmoe 11 czerwca Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
I mostem do Danii? Uśmiech
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
BET napisał(a):Ja sugeruje coacha greenline - kupujac bilet wczesniej przez internet jest duzo taniej. Z tymze to z Luton. Macku Wy ladujecie na Stansted? Szkoda Język

No właśnie , bo ja akurat jestem na rozdrożu. Bet - Ty lądujesz w Luton,tak?????
natomiast ekipa wrocławska w Stansted. Muszę obrac jakoś drogę Waszymi śladami, co byście nakierowali mnie jak dojechać z lotniska do centrum. Bedzie cudownie, tym bardziej , że nie znam języka.
Tymczasem wpadłem na genialny pomysł: Znam tytuły prawie wszystkich piosenek MK i DS i nimi tylko przyjdzie sie posługiwac w Londynie. Ciekawe czy to starczy??????

Macsa i Bet , prosze napiszcie jak będziecie jechać z lotniska do Hostelu. Postaram sie wylądować mniej więcej w tej samej porze co Wy i pójść Waszymi śladami. A może uda sie zegrać godziny przylotu i spotkamy sie na lotnisku.Ja startuje z Berlina, godzinę startu podpasuję do Waszych godzin lotu(jeszcze nie zamawiałem). Jak w przestworzach spotkacie samolot lecący w tym samym kierunku, a w okienku zobaczycie faceta w czerwonej koszulce ze znanym napisem, to pamietajcie ,że to ja.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Andrzeju - ekipa Wrocławska ląduje w Stansted o godz. 10:35, co do dalszego transportu do motelu nie padła jeszcze decyzja - trzeba się porozglądać...

A może się nie wygłupiaj i leć z nami...

Odpowiedz