Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bootlegi...
Cytat:Originally posted by MT1@May 27 2005, 09:04 PM
Jest też oficjalne wydanie - ja kupiłem na Amazonie:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...&s=dvd&n=507846
Czy jest jakaś możliwośc wymiany ?
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Piotrd@May 27 2005, 10:32 PM

hmm w Polsce ta pozycja była dostępna ze 2 lata temu, ale w odrużnieniu od wersji amerykańskiej nie posiada ścieżki DTS. I niestety ale chyba schodziła marniie!!!!! (w googlach znalazłem promocje w stereo.pl gdzie za tę płytę dvd chcieli 15,99!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa że ja nie wiedziałem, wrrrrrrrrr, teraz już jest praktycznie niedostępna w Polsce).
moja też nie jest w DTS tylko w 5.1 surround

btw cena pewnie tylko pokazowa - jakbyś zamawiał to by sie okazało, że nie ma ale może będzie za tydzień po innej cenie :o
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by tomek999@May 27 2005, 11:30 PM

Czy jest jakaś możliwośc wymiany ?
Ponieważ to oficjalna wersja to nie, ale możesz przysłać czysta płytę to Ci nagram i sam zdecydujesz czy ją później wyrzucisz i kupisz oryginał czy zostawisz i stanie się przez to piratem. Wiadomo o co chodzi.... Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by MT1+May 28 2005, 12:51 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MT1 @ May 28 2005, 12:51 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Piotrd@May 27 2005, 10:32 PM

hmm w Polsce ta pozycja była dostępna ze 2 lata temu, ale w odrużnieniu od wersji amerykańskiej nie posiada ścieżki DTS. I niestety ale chyba schodziła marniie!!!!! (w googlach znalazłem promocje w stereo.pl gdzie za tę płytę dvd chcieli 15,99!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa że ja nie wiedziałem, wrrrrrrrrr, teraz już jest praktycznie niedostępna w Polsce).
moja też nie jest w DTS tylko w 5.1 surround

btw cena pewnie tylko pokazowa - jakbyś zamawiał to by sie okazało, że nie ma ale może będzie za tydzień po innej cenie :o [/b][/quote]
raczej po przejrzeniu paru ofert, to była to przecena i wyprzedaż nieschodzącego towaru Smutny , wygląda na to że techno i inne grzmoty cieszą si w dzisiejszych czasach większa popularnością niż mistrzowkie riffy gitarowe Smutny
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by MT1@May 27 2005, 10:04 PM
Jest też oficjalne wydanie - ja kupiłem na Amazonie:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...&s=dvd&n=507846
patrzcie rowniez na ebay.pl
mozna wyczaic to po rozsadnej cenie
Odpowiedz
Acha - oficjalne wersje nie zawierają Wild Theme, które też było grane tamtego wieczoru - poza wydaniem japońskim - mam to w wersji VCD
Odpowiedz
POtrzebuję okładki do Rockpalast'79 (przód i tył). Czy ktoś może mnie poratowac?
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Właśnie okładki są w trakcie wysyłki. Powinieneś być zadowolony.
Odpowiedz
wielkie dzieki grzegorz! Wywracanie oczami
Odpowiedz
chyba będę musiał teraz zgrać sobie to w kilku wersjach, żeby okładki były wszystkie Szczęśliwy
Odpowiedz
czy ktoś posiada i może się podzielić?

- The Final Oz - Sydney 1986
- Hammersmith Odeon - London 22.12.1985

Jesli tak, bardzo proszę o kontakt Wywracanie oczami
Odpowiedz
Witam, sorki za maly watek "autobiograficzny", ale tak sobie pomyslalem, ze jesli komus zalegam cos z bootlegow (a bylo to ugadane) to dajcie mi znac na PM. Szczerze powiem, ze sie pogubilem... Język

keep on knopflering Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Pamietacie może stronę, na której było dużo okładek do różnych bootlegów DS/MK?? Ma ktoś może okładki do bootlegów dvd: Basel 92, Mandela 88, Torwar 2005 i Spodek 2005?? Z góry dzięki za pomoc Uśmiech .
All the way down the telegraph road
Odpowiedz
http://www.geetarz.org/reviews/direstraits/ tutaj jest dużo okładek, niestety głownie do audio (własciwie nie wiem nawet czy jest jedna chociaż do video albo DVD)
Odpowiedz
Seba jeśli jeszcze nie znalazłeś tych okładek to podaj mi swojego maila, a ja Ci prześlę. Ale tylko Mandela i Bazylea.
Odpowiedz
grzegorz, jeśli byłbyś taki dobry, to ja też bym prosił okładki do DVD (Wideo), szczególnie Bazylea Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by grzegorz@Jul 24 2005, 05:33 PM
Seba jeśli jeszcze nie znalazłeś tych okładek to podaj mi swojego maila, a ja Ci prześlę. Ale tylko Mandela i Bazylea.
Ok! Mój email: seba_knopfler@wp.pl
Odpowiedz
Poszło. Możecie zaglądnąć do skrzynek.
Odpowiedz
doszło! wielkie dzięki Oczko
Odpowiedz
Dzięki Grzegorz Uśmiech !! Nadal poszukuje okładek dvd ze Spodka, Torwaru i jeszcze Berlina 2005(polish People version).
Odpowiedz