04.02.2009, 14:18
Ania_M napisał(a):http://forum.knopfler.pl/showpost.php?p=...stcount=31
Na singlu (analogowym) Aarona Neville'a są tylko trzy utwory. Ten pierwszy musisz wyrzucić.
|
Dyskografia - Projekty Poboczne
|
|
04.02.2009, 14:18
Ania_M napisał(a):http://forum.knopfler.pl/showpost.php?p=...stcount=31 Na singlu (analogowym) Aarona Neville'a są tylko trzy utwory. Ten pierwszy musisz wyrzucić.
04.02.2009, 14:49
Wyrzuciłam
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
04.02.2009, 18:07
Ania_M napisał(a):Brendan Croker And The Five O'Clock Shadows Myślę, Aniu, że skoro tych utworów nie ma na płycie, to nie warto o tym pisać. Lepiej po prostu dodać kolejną pozycję w postaci EP-ki z 1989 roku "Brendan Croker And The Five O'Clock Shadows (EP)". Kolejność tytułów: 1. This Kind Of Life 2. You Don’t Need Me Here (Live at Leeds) 3. Railroad Blues (Live at Leeds) 4. Georgia Crawl (Live at Leeds). Okładka: http://www.mknopfler.com/Images/archive/...ive_ep.jpg
04.02.2009, 21:27
Zrobione
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
04.02.2009, 23:40
Czemu przy okazji wykosiłaś całą płytę długogrającą...???
Ania_M napisał(a):Willie Colon - Corazon Guerrero To jest nader swobodna przeróbka SOS, zaaranżowana w stylu salsa (jak to u Willie'go Colóna), z hiszpańskim tekstem. Tytuł można chyba przetłumaczyć jako "Serce wojownika". A może "Wojownicze serce"? Kolejna pozycja, która powinna się znaleźć w dziale z coverami.
05.02.2009, 12:15
Olaf masz może ten kawałek?
Jestem ciekawa jak on to przerobił.
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
05.02.2009, 17:47
olaph72 napisał(a):Czemu przy okazji wykosiłaś całą płytę długogrającą...?????? Którą ??? Widać poszło niechcący przy edycji postów...
06.02.2009, 16:11
ania napisał(a):Olaf masz może ten kawałek? Wstyd przyznać, ale... nie mogę go znaleźć. ![]() Tak to jest, jak się samemu instaluje nowy dysk twardy...
06.02.2009, 16:12
Ania_M napisał(a):??? Którą ??? Widać poszło niechcący przy edycji postów... Brendana Crokera.
06.02.2009, 17:23
Już wróciło Olaf, dzięki.
06.02.2009, 17:59
olaph72 napisał(a):ania napisał(a):Olaf masz może ten kawałek?Wstyd przyznać, ale... nie mogę go znaleźć. Jest! Znalazł się! ![]() Wysłać?
06.02.2009, 18:01
no jasne
06.02.2009, 18:04
Ale musisz mi przypomnieć swój adres...
06.02.2009, 18:07
aaaa już
paython@wp.pl
06.02.2009, 18:13
Poszło.
06.02.2009, 18:26
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
A-ha i gratuluję Ci wnikliwosci i dokładności w temacie Contributions (żeby nie używać innego stwierdzenia)
ślędzę na bieżąco bo temat dla mnie bardzo fascynujacy. Oczywioście Ani za trud też należą sie podziękowania
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
06.02.2009, 18:45
Dziękuję Robercik Przyłączam się do gratulacji dla Olafa
06.02.2009, 18:56
Dopóki nie będziemy jakoś przedziwnie spolszczać Contributions (np. kontrybucje) - nie mam nic przeciwko angielskiej nazwie.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|