Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Witam,
czy kto gdzie ma jakie kompletne nagranie koncertu?
Jeli tak to napiszcie prosze krok po kroku gdzie co i jak można znaleć.
Nie wszyscy sš takimi szpecami jak Wy?
z góry dziekuje za pomoc
Liczba postów: 3,395
Liczba wątków: 219
Wejd na http://jambore.website.pl/mktorwar i pogrzeb w folderach które tam sš  Sš zdjęcia, filmy i nagrania z dyktafonu. Zacznie Ci się cišgać automatycznie po nacinięciu na link
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Liczba postów: 1,537
Liczba wątków: 210
Odnosnie nagrywania mam do sprzedania mini-disc SONY MZ-R700 po zlocie
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu
Liczba postów: 2
kurcze, nie dziala serwer, na ktorym wszystko bylo. wiecie moze czy to jest chwilowe?
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 7
Cytat:Originally posted by maciek@May 18 2008, 01:33 PM
kurcze, nie dziala serwer, na ktorym wszystko bylo. wiecie moze czy to jest chwilowe?
http://www.forum.knopfler.pl/index.php?s...1569&st=15
Liczba postów: 1,389
Liczba wątków: 26
Sorry ze wyjezdzam tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale.. prace nad dvd z torwaru w toku?
Love, Peace & Dire Straits
widzę że na tracker.knopflertk.net pojawiła się jaka nowa wersja nagrania z Torwaru: "Warszawa 08 version nico" słyszał to kto?? warto cišgać?? jak się ma do wersji Banalnego???
Liczba postów: 875
Liczba wątków: 3
Wyglšda na to, że jest to remasterowana wersja banalnego. A co do jakoci - trzeba cišgnšć i posłuchać. Mam nadzieję że warto.
ja juz ciagne. predkosc obiecujaca  jak tylko przeslucham cos napisze
Cytat:Originally posted by filipk91@May 21 2008, 07:12 PM
ja juz ciagne. predkosc obiecujaca jak tylko przeslucham cos napisze
żeby się nie zdziwił!! transfery sš tam tragiczne (mówię o tracker.knopflertk.net), człowiek przyzwyczaił się do trochę lepszych trackerów z seedami z potężnymi łšczami, a tu cieknie jak krew z nosa...
hmmm po 12 godzinach sciagania dvd z warszawy 2005 mam srednia predkosc 80, teraz jest 170. to tak strasznie slabo?  wembley sciagalem 66 i sadze ze bylo warto
Cytat:Originally posted by filipk91@May 22 2008, 12:53 AM
hmmm po 12 godzinach sciagania dvd z warszawy 2005 mam srednia predkosc 80, teraz jest 170. to tak strasznie slabo? wembley sciagalem 66 i sadze ze bylo warto
hmm audio z Torwaru 2008 to nowe ma ok 663 MB, cišgam już prawie 24 godziny i mam dopiero 45%, to po prostu żenada, z normalnych trackerów cišgał bym to ok pół godziny...
Liczba postów: 875
Liczba wątków: 3
Piotrd, trochę ględzisz jak stara baba. Jeli seed (udostępniajšcy) jest sam, ma słabe łšcze i nie cały czas włšczony komputer to włanie długo się cišga i żaden tracker ci tu nie pomoże tylko cierpliwoć. I chwała dla wystawiajšcego.
Cytat:Originally posted by grzegorz@May 22 2008, 11:04 AM
Piotrd, trochę ględzisz jak stara baba. Jeli seed (udostępniajšcy) jest sam, ma słabe łšcze i nie cały czas włšczony komputer to włanie długo się cišga i żaden tracker ci tu nie pomoże tylko cierpliwoć. I chwała dla wystawiajšcego.
hmm nie do końca sie z tobš zgodzę, bo tu nie tylko problem w słabym łšczu, ale i olewaniu sprawy przez pierwszego seeda, jeżeli widzę, ze co chwila znika na dłuższy czas to po kiego wystawia?? niech się zajmie czym innym, na porzšdnych trackera taki kole zaraz by został odstrzelony, albo wręcz nie dopuszczony do wystawiania, sš pewne granice przyzwoitoci (zresztš chyba już go odstrzelili nawet na tym trackerze, widzę, ze na lisice torrentow brak już tej pozycji...
Cytat:Originally posted by Piotrd@May 22 2008, 10:41 AM
hmm audio z Torwaru 2008 to nowe ma ok 663 MB, cišgam już prawie 24 godziny i mam dopiero 45%, to po prostu żenada, z normalnych trackerów cišgał bym to ok pół godziny...
wiesz, nikt ci nie kaze sciagac, nie podoba sie, zenada, to odpusc  poczekaj az ktos wstawi na serwer i moze w koncu bedziesz mial super predkosc z mega lacza
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 4
przepraszam wszystkich, ale jeszcze trzeba poczekać na bootlegi, kolega obiecuje i obiecuje i aż ja już się niecierpliwie
jak tylko będę mieć to trafi i do Was koncert
Liczba postów: 1,816
Liczba wątków: 88
Trissi czekamy spokojnie i cieszymy sie ze robi sie.
pozdrawiamy
ja tak tylko pytam, bo nie moge usiedziec spokojnie, ale czekam bo warto
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
Cytat:cišgnšłem tš wersję "nico", dokładnie jeszcze nie przesłuchałem, tylko fragmentami kilku sekundowymi i na moje słoniowe ucho tzn. nadepnięte przez słonia smile.gif to chyba się za bardzo nie różni od wersji banalnego.
A ja słyszę różnicę i polecam jednak ta nowš wersje marki NICO - już na Chomiku w konwersji bezstratnej.
Liczba postów: 39
Cytat:Originally posted by Trissi@May 23 2008, 09:34 PM
przepraszam wszystkich, ale jeszcze trzeba poczekać na bootlegi, kolega obiecuje i obiecuje i aż ja już się niecierpliwie
jak tylko będę mieć to trafi i do Was koncert
CZEĆ TRISSI !!  JESTEM PAWEŁ PRAGNĘ SIĘ PRZYPOMNIEĆ,ŻE TEŻ U CIEBIE SKŁADAŁEM ZAMÓWIENIE !!  POWIEDZ JAKI TO BĘDZIE KOSZT ?  WYLIJ NUMER KONTA A JA WTEDY PRZELEJE PIENIĽDZE !!  MNIE OBAWIAM SIĘ,ŻE NA ZLOCIE NIE BĘDZIE,ALE BARDZO BYM TO CHCIAŁ.
|