Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu
Witam,
czy ktoœ gdzieœ ma jakieœ kompletne nagranie koncertu?

Jeœli tak to napiszcie prosze krok po kroku gdzie co i jak można znaleŸć.
Nie wszyscy sš takimi szpecami jak Wy?Uśmiech

z góry dziekuje za pomoc
Odpowiedz
WejdŸ na http://jambore.website.pl/mktorwar i pogrzeb w folderach które tam sš Uśmiech Sš zdjęcia, filmy i nagrania z dyktafonu. Zacznie Ci się œcišgać automatycznie po naciœnięciu na link Uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Odnosnie nagrywania mam do sprzedania mini-disc SONY MZ-R700 po zlocie Uśmiech
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
kurcze, nie dziala serwer, na ktorym wszystko bylo. wiecie moze czy to jest chwilowe?
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by maciek@May 18 2008, 01:33 PM
kurcze, nie dziala serwer, na ktorym wszystko bylo. wiecie moze czy to jest chwilowe?
http://www.forum.knopfler.pl/index.php?s...1569&st=15
Odpowiedz
Sorry ze wyjezdzam tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale.. prace nad dvd z torwaru w toku? Uśmiech
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
widzę że na tracker.knopflertk.net pojawiła się jakaœ nowa wersja nagrania z Torwaru: "Warszawa 08 version nico" słyszał to ktoœ?? warto œcišgać?? jak się ma do wersji Banalnego???
Odpowiedz
Wyglšda na to, że jest to remasterowana wersja banalnego. A co do jakoœci - trzeba œcišgnšć i posłuchać. Mam nadzieję że warto.
Odpowiedz
ja juz ciagne. predkosc obiecujaca Uśmiech jak tylko przeslucham cos napisze
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by filipk91@May 21 2008, 07:12 PM
ja juz ciagne. predkosc obiecujaca Uśmiech jak tylko przeslucham cos napisze
żebyœ się nie zdziwił!! transfery sš tam tragiczne (mówię o tracker.knopflertk.net), człowiek przyzwyczaił się do trochę lepszych trackerów z seedami z potężnymi łšczami, a tu cieknie jak krew z nosa...
Odpowiedz
hmmm po 12 godzinach sciagania dvd z warszawy 2005 mam srednia predkosc 80, teraz jest 170. to tak strasznie slabo?Język wembley sciagalem 66 i sadze ze bylo warto
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by filipk91@May 22 2008, 12:53 AM
hmmm po 12 godzinach sciagania dvd z warszawy 2005 mam srednia predkosc 80, teraz jest 170. to tak strasznie slabo?Język wembley sciagalem 66 i sadze ze bylo warto
hmm audio z Torwaru 2008 to nowe ma ok 663 MB, œcišgam już prawie 24 godziny i mam dopiero 45%, to po prostu żenada, z normalnych trackerów œcišgał bym to ok pół godziny... Smutny
Odpowiedz
Piotrd, trochę ględzisz jak stara baba. Jeœli seed (udostępniajšcy) jest sam, ma słabe łšcze i nie cały czas włšczony komputer to właœnie długo się œcišga i żaden tracker ci tu nie pomoże tylko cierpliwoœć. I chwała dla wystawiajšcego.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by grzegorz@May 22 2008, 11:04 AM
Piotrd, trochę ględzisz jak stara baba. Jeœli seed (udostępniajšcy) jest sam, ma słabe łšcze i nie cały czas włšczony komputer to właœnie długo się œcišga i żaden tracker ci tu nie pomoże tylko cierpliwoœć. I chwała dla wystawiajšcego.
hmm nie do końca sie z tobš zgodzę, bo tu nie tylko problem w słabym łšczu, ale i olewaniu sprawy przez pierwszego seeda, jeżeli widzę, ze co chwila znika na dłuższy czas to po kiego wystawia?? niech się zajmie czym innym, na porzšdnych trackera taki koleœ zaraz by został odstrzelony, albo wręcz nie dopuszczony do wystawiania, sš pewne granice przyzwoitoœci (zresztš chyba już go odstrzelili nawet na tym trackerze, widzę, ze na lisice torrentow brak już tej pozycji...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Piotrd@May 22 2008, 10:41 AM
hmm audio z Torwaru 2008 to nowe ma ok 663 MB, œcišgam już prawie 24 godziny i mam dopiero 45%, to po prostu żenada, z normalnych trackerów œcišgał bym to ok pół godziny... Smutny
wiesz, nikt ci nie kaze sciagac, nie podoba sie, zenada, to odpusc Język poczekaj az ktos wstawi na serwer i moze w koncu bedziesz mial super predkosc z mega lacza Oczko
Odpowiedz
przepraszam wszystkich, ale jeszcze trzeba poczekać na bootlegi, kolega obiecuje i obiecuje i aż ja już się niecierpliwie
jak tylko będę mieć to trafi i do Was koncert
Odpowiedz
Trissi czekamy spokojnie i cieszymy sie ze robi sie.

pozdrawiamy Duży uśmiech
Odpowiedz
ja tak tylko pytam, bo nie moge usiedziec spokojnie, ale czekam bo warto Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:œcišgnšłem tš wersję "nico", dokładnie jeszcze nie przesłuchałem, tylko fragmentami kilku sekundowymi i na moje słoniowe ucho tzn. nadepnięte przez słonia smile.gif to chyba się za bardzo nie różni od wersji banalnego.

A ja słyszę różnicę i polecam jednak ta nowš wersje marki NICO - już na Chomiku w konwersji bezstratnej.

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Trissi@May 23 2008, 09:34 PM
przepraszam wszystkich, ale jeszcze trzeba poczekać na bootlegi, kolega obiecuje i obiecuje i aż ja już się niecierpliwie
jak tylko będę mieć to trafi i do Was koncert
CZEŒĆ TRISSI !! Duży uśmiech JESTEM PAWEŁ PRAGNĘ SIĘ PRZYPOMNIEĆ,ŻE TEŻ U CIEBIE SKŁADAŁEM ZAMÓWIENIE !! Duży uśmiech POWIEDZ JAKI TO BĘDZIE KOSZT ? Szczęśliwy WYŒLIJ NUMER KONTA A JA WTEDY PRZELEJE PIENIĽDZE !! Szczęśliwy MNIE OBAWIAM SIĘ,ŻE NA ZLOCIE NIE BĘDZIE,ALE BARDZO BYM TO CHCIAŁ. Duży uśmiech
Odpowiedz