Liczba postów: 29
Liczba wątków: 1
Cytat:Originally posted by Piotrd@May 9 2008, 12:44 PM
ten zamieszczony na chomiku bootleg jest w formacie mp3, a to jest dla takiej muzyki jak gra MK doć marny format, dlatego jak szukałem w formacie bezstratnym (okazało sie ze jest we flac-u, wiec ok). Jak Jambore wyrazi zgodę, to mogę go wrzucić na jego serwer (zajmuje ok 630 mb, czyli w sumie niewiele)....
No miło by było gdyby dało rade wrzucić to na ten serwer wtedy ludziska które nie radzš sobie z torentami mogliby spokojnie cišgać i cieszyć się muzykš  no to Jambore ?? jak będzie ? udostępnisz miejsce na serwerku ? a Piotrd by go tam zapodał i po problemie  to Pozdro!
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 8
dzięki za fotki i materiały ja niestety nie dotarłem
hehehehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Liczba postów: 519
Liczba wątków: 19
Bootleg z Torwaru jest na prawdę dobry... dzięki Maćku!
nie mogę się doczekać nagrania z konsolety (mam nadzieje że takowe będzie)... tak żeby można było się wsłuchać w każdy dwięk gitary, bez szumów, głosów z publicznoci itp.
Nie wspomnę już że od 2001 r. marzy mi się dwupłytowy album z koncertu... ehhh
Lord, I'm just a rolling stone
Rock my soul I wanna go home
Liczba postów: 1,389
Liczba wątków: 26
publicznosc bedzie slychac i tak, bo raz ze mikrofony do wokalu zbieraja, to jeszcze osobne mikrofone byly skierowane na publicznosc, chyba zeby naglasniac nasze reakcje i sprawic wrazenie ze jest nas 2 razy wiecej
Love, Peace & Dire Straits
Liczba postów: 2
Czesc
Dzieki wielkie za super zdjecia, za audio sciagniete z chomika. Myslalem, ze po koncercie nie bede mogl juz tych dzwiekow uslyszec.. Mi sie najbardziej podobalo, jak w Hill Farmer's Blues Mark dawal czadu na gitarze i pojawil sie intensywny bas i silniejsza perkusja. A do tego swiatla oswietlajace perkusje, strzelajace jak wiazki laserow. To bylo niesamowite, cholernie sie cieszylem  A jak zagrali So far away, to bylo jak na moje zyczenie, nie spodziewalem sie tego kawalka. Chcialem krzyczec po Metroland, ale nie stalem tuz przy scenie.
Trissi, pisze sie chetnie na dvd!
Teddy, powiesiles juz moze gdzies koncert z 2005?
Liczba postów: 94
Liczba wątków: 12
Ja tylko jeszcze jedno powiem.
Jeli POZWOLICIE by osobnik typu Numitor w ten sposób odnosił się do Kooby - pies was osr....
Jak go czytam - to jakbym Ziobry słuchał: inteligentny ale chory psychicznie.
I cham - tylko w białych rękawiczkach. Wiem co mówię.
On manipulujšc wami chce was odwrócić od najwyższych wartoci jakie reprezentuje Kooba.
Kooba - pokłoń się swoim rodzicom: w moim imieniu!
Pracuję by żyć! - nie: "żyję by pracować"
Liczba postów: 2,419
Liczba wątków: 182
Cytat:Originally posted by hekselman@May 10 2008, 02:16 AM
Jeli POZWOLICIE by osobnik typu Numitor w ten sposób odnosił się do Kooby - pies was osr....
On manipulujšc wami chce was odwrócić od najwyższych wartoci jakie reprezentuje Kooba.
Kooba - pokłoń się swoim rodzicom: w moim imieniu!
Przepraszam, Kuba, że przyjmuje z góry jakie założenie - jeli się mylę to, oczywicie, mnie popraw - ale nie sšdzę, że moje słowa Ciebie obraziły lub w jakikolwiek sposób uraziły.
W ogóle nie wiem jak można było mojš poprzedniš wypowied w ten sposób zrozumieć.
"On manipulujšc wami chce was odwrócić od najwyższych wartoci jakie reprezentuje Kooba." - no, naprawdę, to już pozostawię nawet bez komentarza.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Liczba postów: 260
Hillbilly takiego nagrania możemy spodziewac się po trasie za wielkš wodš
Liczba postów: 519
Liczba wątków: 19
Cytat:Originally posted by Filip@May 10 2008, 07:08 AM
Hillbilly takiego nagrania możemy spodziewac się po trasie za wielkš wodš
Filip jak Twoje słowa okażš się prorocze to masz u mnie duże piwko
Lord, I'm just a rolling stone
Rock my soul I wanna go home
Liczba postów: 1,389
Liczba wątków: 26
Teraz widac jak na dloni, ze kazdy potrzebuje nadziei
Love, Peace & Dire Straits
Liczba postów: 1,354
Liczba wątków: 57
Cytat:Originally posted by hekselman@May 10 2008, 02:16 AM
Hekselman, to chyba NIE to forum, albo przynajmniej nie ten wštek.
Polecam Ci w tej sytuacji PRIV albo OFFTOP.
Liczba postów: 136
Cytat:Originally posted by filipk91+May 9 2008, 02:03 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (filipk91 @ May 9 2008, 02:03 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Robson@May 9 2008, 02:42 PM
No włanie ja też szukałem Banalnego ale póki co to dla mnie czlowiek- widmo
http://tracker.knopflertk.net/torrents-d...php?id=652
tutaj masz do sciagniecia, tylko musisz sie zarejestrowac (bezplatnie)  [/b][/quote]
Próbuję się zarejestrować. Wypełniam kwestionariusz i dostaję informację, że hasło otrzymam na e-mail.
Tia... czekam od 24 h i nic.
Chyba jednak nie dla mnie ten bootleg.
W zwišzku z powyższym, ja także jestem za umieszczeniem tego bootlega na Jambore-owym serwerze.
Liczba postów: 875
Liczba wątków: 3
Mariusz
Nie daje mi to spokoju, więc napiszę. Chodzi o twój słynny już post z 8 maja na 11 stronie tego wštku. Między wierszami można doczytać, że chodzi też i o moje zdjęcia ''Wszyscy "powrzucali" zdjęcia z koncertu - jak leci. Bez oglšdania; samooceny; samokrytyki. BEZ OBRÓBKI! Geniusze co aparat do oka i... "super szczał" którym się można na wycigi chwalić!99% to zwykły obciach!!!! Ok - masz to SOBIE oglšdaj. Ale miej człowieku ciut samokrytyki czy ty przepadkiem nie robisz artycie KRZYWDY?! ''. W tym pozostałym 1% miecisz się chyba tylko ty. Rozumuję, że pijesz zwłaszcza do tych zdjęć, na których uchwyciłem grymasy na twarzy Marka. Nie powiem, bo zastanawiałem się nad ich udostępnieniem, ale uznałem, że uchwyciłem emocje Marka i gdzie jak gdzie, ale tutaj dla forumowiczówmożna takie zdjęcia pokazać. Sš prawdziwe -pokazujš, że facet który gra te same kawałki od 30 lat nadal go to kręci i przeżywa to. I my możemy to odczytać tylko w wyrazie jego twarzy. Dla mnie to jest Arytzm (chodzi mi o Marka, a nie o moje zdjęcia). Wolę takiego Marka z może mało atrakcyjnym chwilowo wyglšdem, ale prawdziwym, niż jak miałby przez 2 godziny szczerzyć zęby w sztucznym umiechu. Zresztš popatrz na oficjalne wydania dvd (np. Music for Montserrat, On the Night) operatorteż uchwycił różne grymasy na twarzy Marka i jako nikt nie robił z tego larum. Tak wyglšda twarz zdrowego, rozemocjowanego artysty. Jak mylisz, że chciałem co innego zasugerować swoimi zdjęciami to jeste w dużym błędzie.
I mimo tych ''obciachowych '' według ciebie zdjęć, kilka osób poprosiło mnie o lepszš rozdzielczoć niektórych w celu wykonania odbitek. Jest mi miło, że kto dzięki mnie będzie miał pamištkę z koncertu ZA DARMO i bez żadnych znaków wodnych czy stopek.
I powtórzę to, co już forumowicze tutaj pisali - te zdjęcia sš na prywatnym serwerze, oglšdane sš w gronie znajomych fanów i ich rodzin, więc twoje obawy o robienie krzywdy artycie sš bezpodstawne.
Wolę te amatorskie, nasze, zdjęcia często nie całkiem udane, bo robione z wypiekami na twarzy na koncercie idola niż te super wypasione fotoreporterów którzy tylko mylš ile na nich zarobiš, a artysta tyle ich obchodzi co powiedzmy małpy fotografowane następnego dnia w zoo, bo akurat było zamówienie na takie zdjęcia. To samo tyczy się bootlegów, na których przeważnie pisze ''not for sale, only for fans''.
Mimo tej krytyki nie zmieniam zdania o twoich zdjęciach - robiš wrażenie. Miałem nawet cię prosić o kilka w lepszej rozdzielczoci, ale twój post wybił mi to z głowy.
I mam probę na przyszłoć - widzę, że jeste w goršcej wodzie kšpany i ''szczelasz super tekstami'' - pomyl o tym, że czasem za nim poczujesz się obrażony, sam zdšżysz urazić innych.
Liczba postów: 1,537
Liczba wątków: 210
te zdjecia na pewno nie krzywdza artysty - poniewaz on taki jest i kazdy widzi na koncercie te jego miny - ja mysle ze akurat i tak ma to gdzies - jakies zdjecia z polski ktore robil jakis kazek, jozek czy inny i pokazal jakiejs grupce 10 osob czy nawet 100
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Dokładnie
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 4
wrzucam w poniedziałek
przedłużyło się obrabianie bootlegu
dla ciekawostki napiszę, że z kamery sš zbliżenia na palce Marka grajšcego solówki
Liczba postów: 3,395
Liczba wątków: 219
Mark jest człowiekiem a to normalne że ludzie robiš różne miny w różnych sytuacjach :wacko: Na pewno i my nie raz zostalimy zaskoczeni przez obiektyw - i co, tragedia? A Markowi zrobiono już tyle zdjęć, że wszystko mu jedno, czy więcej w jednš, czy w drugš stronę. Podpisuję się obiema łapkami pod tym co napisali Grzegorz i Marti. I proponuję zamknięcie dyskusji.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Liczba postów: 260
Trissi no to super widzę że szykuje się super materiał
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 3
Trissi ,a nagranie audio tez w poniedzialek wrzucisz?A jesli tak to gdzie bedziesz wrzrucala?
|