Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu
Fiipek a niedalo by sie sydney zge\rac na plytke jaka i wyslac , koszty pokrywam pozdrawiam
Odpowiedz
Nie mam pojęcia, jak Wy te srenty-torrenty œcišgacie. No, po prostu nie ogarniam. Wytłumaczcie, please... Jedna ze stronek jest po hiszpańsku - wymiękam i nie nie kumam. A pozostałe wymagajš zalgowania. Na chomika z kolei nie wiem, gdzie wejœć, co wpisać, jaki login, jakie hasło.
Poratujecie?
Chciałbym też posłuchać tych mp3 Banalnego z Torwaru.
Wiem, że to żałosne, że w XXI w. nie umiem ogarniać torrentów, ale tak naprawdę nigdy mnie to nie interesowało, nie wiem, nawet czym się różni torrent od zwykłego bootelga w formacie mp3...
Wybaczcie tak głupie pytania, ale jestem w kropce. Uśmiech
Odpowiedz
Witam Steven nie martw się o torentach tez nie wiem za duzo Uśmiech nigdy tego nie uzywałem więc w XXI wieku nie jesteœ jak widzisz sam co nie ogarnia tego tematu Oczko
Odpowiedz
He he.
Dzięki! Od razu mi lepiej. Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by macsa@May 8 2008, 08:42 AM
Ale sie słucha nagrania BANALNEGO z Torwaru - ciarki cišgle na plecach i sucho w gardle...

Bardzo dobra jakoœć jak na nagranie z widowni - kolega musiał stać gdzieœ w okolicach konsolety. Może zajrzał by na forum i się pochwalił co i jak...

Dla tych co nie maja odstępu do DIME bootleg wraz z okładkami wrzuciłem na Chomika.

Mark Knopfler
2 May 2008
Torwar, Warszawa, Poland

Lineage:
CA STC-9000 cards > MM-SBM-1 > M-Audio MT I > SF9.0c > TLH 2.0.1 > .flac16

TT: 124:00.00

01. [05:27.61] Cannibals
02. [07:15.10] Why Aye Man
03. [04:59.18] What It Is
04. [06:24.61] Sailing to Philadelphia
05. [05:27.04] True Love Will Never Fade
06. [04:30.63] The Fish And the Bird
07. [05:00.40] Hill Farmer's Blues
08. [09:03.17] Romeo & Juliet
09. [11:16.24] Sultans of Swing
10. [08:52.62] Marbletown
11. [04:49.14] Postcards from Paraguay
12. [07:11.40] Speedway at Nazareth
13. [16:40.70] Telegraph Road

Encores:
14. [07:14.44] Brothers in Arms
15. [08:58.19] Our Shangri-La
16. [04:47.44] So Far Away
17. [05:42.09] Going Home

Complete concert.
Kurczę, to jest pierwszy post, który znalazłem w tym temacie dotyczšcy nagranego i ponoć udostępnionego bootlegu. A gdzie jest Ÿródłowy, w którym Autor napisał, że umieœcił gdzieœ to cacko? Ajajajaj, znaleŸć nie mogę. Oczko
Odpowiedz
ten zamieszczony na chomiku bootleg jest w formacie mp3, a to jest dla takiej muzyki jak gra MK doœć marny format, dlatego jak szukałem w formacie bezstratnym (okazało sie ze jest we flac-u, wiec ok). Jak Jambore wyrazi zgodę, to mogę go wrzucić na jego serwer (zajmuje ok 630 mb, czyli w sumie niewiele)....
Odpowiedz
Hej!
Udało mi się (dzięki uprzejmoœci pewnej osoby Uśmiech ) wrzucić na serwer kilka moich filmików:

Cannibals 1 - http://odsiebie.com/pokaz/142757---3494.html
Cannibals 2 - http://odsiebie.com/pokaz/142810---4ea6.html
Sailing to Philadelphia - http://odsiebie.com/pokaz/142858---2531.html
The Fish And The Bird - http://odsiebie.com/pokaz/142872---2db4.html
Hill Farmer's Blues - http://odsiebie.com/pokaz/142888---cd1e.html
Speedway at Nazareth - http://odsiebie.com/pokaz/142929---8278.html
i mój bonus oddajšcy klimat Torwaru po koncercie Oczko - http://odsiebie.com/pokaz/142941---07ce.html

Pozostałe majš powyżej 100MB i jest problem techniczny, ale postaram się je też Wam zapodać.
Odpowiedz
No właœnie ja też szukałem Banalnego ale póki co to dla mnie czlowiek- widmo Duży uśmiech

A tak w ogóle to za dużo kwasów się narobiło w tym temacie.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by blazejmg@May 9 2008, 09:18 AM
Fiipek a niedalo by sie sydney zge\rac na plytke jaka i wyslac , koszty pokrywam pozdrawiam
jezeli bedziesz na zlocie w krakowie, lub nawet tam mieszkasz to mzoe byc do rak wlasnych Uśmiech z poczta mam przecietne wspomnienia jezeli chodzi o wysylke plyt :/
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
No zupełnie niepotrzebnie, prawda Robson.

W sumie to ja nie wiem co hekselman chciał powiedzieć Uśmiech

Albo sie pogubiłem już..

Nevermind.

A temat to Filmy i Fotki z koncertu :-)
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Za dużo kwasów, ale chciałabym krótko odnieœć się do wypowiedzi numitora - ma chłopak rację.
Zabieram się za œcišganie dostępnych plików Duży uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@May 9 2008, 02:42 PM
No właœnie ja też szukałem Banalnego ale póki co to dla mnie czlowiek- widmo Duży uśmiech
http://tracker.knopflertk.net/torrents-d...php?id=652

tutaj masz do sciagniecia, tylko musisz sie zarejestrowac (bezplatnie) Uśmiech
Odpowiedz
Numitor - dużo masz racji, ale ja z natury bezkonfliktowy człek, więc chciałem kwasy zneutralizować Oczko.
Tak jak Ty nie lubię chamstwa, wiem tylko, że czasem język pisany nie jest najlepszym komunikatorem, stšd łatwo o nadinterpretacje. Hekselman nie stosuje emoticonek więc jego przekaz może być odczytany bardzo ostro. Wierzę, że jednak nie mówił do końca serio. Może jestem naiwny, pewnie tak. Ale czasem mi łatwiej na œwiecie gdy próbuję doszukiwać się tylko dobrych stron.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Kuba, to tylko dobrze o Tobie œwiadczy, zresztš ja mam podobny charakter.. masz rację, łatwo o nadinterpretację, ale z drugiej strony nadinterpretować można jeden post, jeden raz... a kilka?
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
ja jestem z natury furiat i latwo mnie rozezlic ale nie kloce sie zwykle na forach bo faktycznie mozna sie zle zrozumiec. no ale raz drugi trzeci, nie tysieczny Oczko
ale wrocmy do tematu glownego ^^

jak z tym dvd z torwaru?
Odpowiedz
Uśmiech No chyba trzeba będzie troszkę poczekać zanim ktoœ je opracuje Uśmiech Ja narazie nawet nie słyszałem audio Smutny ale niedługo pewnie usłysze Uśmiech
Odpowiedz
powyzej masz linka, wiec ssij ile wlezie! Duży uśmiech moze by zrobic taki temat, w ktorym skupiano by sie na produkcji tego dvd i zgadywali by sie wszyscy ktorzy maja solidny material?
Odpowiedz
Wiem że podany jest link, tyle że ja z tymi torentami nigdy nic nie robiłem i nie zabradzo kumam Uśmiech hehehe
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by koobaa@May 9 2008, 03:08 PM
Numitor - dużo masz racji, ale ja z natury bezkonfliktowy człek, więc chciałem kwasy zneutralizować Oczko.
Tak jak Ty nie lubię chamstwa, wiem tylko, że czasem język pisany nie jest najlepszym komunikatorem, stšd łatwo o nadinterpretacje. Hekselman nie stosuje emoticonek więc jego przekaz może być odczytany bardzo ostro. Wierzę, że jednak nie mówił do końca serio. Może jestem naiwny, pewnie tak. Ale czasem mi łatwiej na œwiecie gdy próbuję doszukiwać się tylko dobrych stron.
Kuba, ja uważam, że to bardzo dobra chca.

Po prostu - myœlę, że Ÿle my (jako forum) podchodzimy do osób takich jak Hekselamn. Nasze podejœcie brzmi - "nie zniechęcaj się to forum". Ty to napisałeœ, więc skierowałem mojš wypowiedŸ do Ciebie.

Uważam, że powinno być inaczej - to my ewentualnie możemy nie zniechęcać się do Hekselmana, to my ewentualnie możemy mu dać szansę, to on ewentualnie może z tej szansy skorzystać.

A moim zdaniem "kwasów" nie będzie - jak nie będzie osób pokroju Hekselmana.

Cała reszta konfliktów i konflikcików na forum to wypadkowa różnic międzyludzkich, co jest zdrowe i absolutnie normalne.

Nie jest też tak, że słowo pisane można odpuœcić. Owszem, tutaj trudniej dostrzec ironię, nacechowanie emocjonalne - jednak nie można stwierdzić, że w ogóle nie da się odczytać przekazu tekstowego.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
ja tez nie kumam, po prostu wlaczam i sie sciaga Uśmiech ja tylko podaje lokacje Oczko
Odpowiedz