Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ftp Knopfler.pl
Zgadzam się całkowicie.
Odpowiedz
w "różne" wrzuciłem Trójkowš audycję Piotra Kaczkowskiego z okazji 49 urodzin Marka. polecam Oczko
Odpowiedz
A gdzie tam działa- nie działa.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Bartku --> Moglbym o numer konta prosic? Uśmiech
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
Bardzo mi się spodobał Love Over Gold w DTSie. Jakby ktoœ miał jeszcze jakies płyty DS/MK w DTSie to prosze bardzo o wrzucenie na ftpa.
pozdrawiam i wesołych œwišt Uśmiech
All the way down the telegraph road
Odpowiedz
Robimy porzšdki na ftp, jak slusznie zauważył grzesiek:

Cytat:Mam jednš uwagę/proœbę żeby nie wrzucać na serwer studyjnych - ogólnodostępnych płyt DS i MK. Raczej każdy fan je ma, a z drugiej strony œwiadczy to nieładnie o naszym podejœciu do własnoœci intelektualnej ulubionego artysty.
Niech tu będš bootlegi i różne rarytasy trudno dostępne.

bartek
Odpowiedz
Bartek, porzšdki porzšdkami, ale skasowany został album Love Over Gold w DTSie, którego nie nazwał bym czymœ ogólno dotępnym a raczej rarytasem Uśmiech .
Odpowiedz
Witam jakie jest hasło do ftp bo troche jestem leniwy i nie chce mi się przeglšdac tych 16 stron ?? Wywracanie oczami
Odpowiedz
Wywracanie oczami DODAŁEM DO FTP VIDEO LEKCJE M.K GRY NA GITARZE JEŒLI KTOŒ JEST ZAINTERESOWANY MOGE WRZYCIC DRUGĽ CZĘSC
Odpowiedz
Sorry za sianie obstrukcji ale ten ftp to siedlisko piractwa - okradacie Marka!!!!

jestem mocno zszokowany... kto jak kto ale fani MK/DS nie powinni tak postępować
The man's too big, the man's too strong...

http://rgb.pias.pl
Odpowiedz
komu należy wpłacic pienišdze za ftpa ??
Odpowiedz
Adam87 pienišdze wpłaca się Bartkowi. Skontaktuj się z nim. Man2strong gdzie Ty widzisz jakieœ piraty na FTP?? Bo ja nie widze, może jestem œlepy Szczęśliwy . Jedyne co z FTP można kupić to płyta z Davem Edmundsem i amerykańska wersja EP-ki, ale jš bardzo ciężko dostać więc nie uważam żeby to było piractwo. Poza tym Bartek ostatnio wywalił płyty studyjne z ftp.
Odpowiedz
Ludziska, jak wejœć na ftp ?
Odpowiedz
Coœ się dzieje z ftp, czy tylko ja mam problem?
Odpowiedz
Coœ się dzieje znowu... Smutny

Mi też nie chodzi...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
A mi chodzi, ale nie mogę wrzucić wywiadu z Markiem, bo jakieœ errory wyskakujš :/
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz
wrzuciłem na ftp krótkie filmy promocyjne zwišzane z płytš "Sailing to Philadelphia". Filmy sš doœć krótkie, ale bardzo ciekawe. Polecam serdecznie.
PS. Filmy sš w formacie .mp4. Jezeli nie będziecie mogli ich ogladac na swoich komputerach, jest na ftp dokument pdf, w którym sš wskazówki co robić Uśmiech
Odpowiedz
19 maja Mark i Emmylou byli goœćmi w amerykańskiej rozgłoœni WXPN, w audycji World Cafe. Udało mi się nagrać ten interesujšcy wywiad i jest dostępny na ftp w dziale "wywiady i materiały promocyjne". Zagrali na żywo Red Staggerwing (kapitalna wersja, zamiast skrzypiec - Richard grał na Nationalu technikš slide, o wiele bardziej mi się podoba w tej wersji niz oryginał...), All The Roadrunning oraz If This is Goodbye.

Opowiadali o œpiewaniu, a także o kulisach powstania niektórych piosenek, m.in. Mark wspomniał, że Beachcombing napisał już 7 lat temu a więc wszelkie dopatrywania się w tym kawałku nawišzań do ostatnich kataklizmów typu Katrina, nie majš sensu... Wspomnieli też, że This Is Us i All The Roadrunning powstały podczas sesji Ragpicker's Dream. Staggerwing i Donketown oczywiœcie STP, a reszta została nagrana w tzw międzyczasie.
Ciekawe Ÿródło informacji, polecam.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Super. Podoba mi się jak Mark czasami żongluje wspomnieniami. Pamiętam jak w innym miejscu mówił, że płyta The Ragpicker's Dream powstała bardzo szybko aby utworów które mieli "nie kisić" i nagrali wszystko co znamy. Potem jeszcze tylko odnalazł się Small Potatoes. A tu prosze nagle This Is Us i All The Roadrunning z tego okresu. Czekam na podobne asy jakie ma dla nas Mark. Duży uśmiech Jeœli chodzi o Beachcombing tez się złapałem, że to jednoznaczne nawišzanie do tych tragedii ale sam tekst wydał mi sie od razu bardziej uniwersalny. Tak czy inaczej dzięki Kuba. Za chwilkę będę to miał. Uśmiech
Odpowiedz
Rzeczywiœcie Red Staggerwing jeszcze lepsze. Uśmiech Może własnie w takiej wersji usłyszymy na koncercie.
Odpowiedz