21.11.2011, 21:23
Robson napisał(a):No właśnie dlaczego takim ostrym?
Refleksje Maćka nie wzięły się znikąd. Dajmy sobie spokój już z tym swierdzeniami kółka wzajemnej adoracji bo wystarczy aby dwie, trzy osoby myślały podobnie i juz tak są szufladkowane. Jestem za stary żeby wchodzic w takie klimaty.
Odpowiem Ci krotko dlaczego takim ostrym - bo jak mi ktos pluje w twarz (to oczywiscie metafora, uprzedzjac Twoje "jakie pluje w twarz") to sie nie usmiecham i nie udaje ze deszcz pada. Dla mnie sposob w jaki ze mna chciala rozmawiac retro wlasnie taki byl. Dla Ciebie mogl nie byc, Twoja rzecz.
Powiedzialem, ze nie uzywalem kolka wzajemnej adoracji jako argumentu. I nie gadaj mi Robson o 2-3 osobach majace podobne zdanie. Ja i numitor mozemy miec podobne zdanie (choc nieraz sie tez zarlismy) to Maciek napisze, ze to jest spolka. Ty i retro macie podobne to jest co? Po prostu dwoje ludzi majacych podobne zdanie? Daruj, prosze Cie. Slepiec by zauwazyl te szufladki, w ktore nie chcesz wchodzic. Przypomnij sobie takich userow jak Olaph, kszaq, ot niedawny przyklad - numitor, i jeszcze pewnie paru by sie znalazlo, i zastanow sie czemu ich juz nie ma na forum. Oczywiscie, wszyscy dokonali wlasnego wyboru i to oni byli tymi, ktorym sie nie podobala forma jaka forum przybiera. Tylko ze to jest FORUM a nie prywatny folwark kilku osob, na ktorym panuja jasno okreslone przez wlodarzy zasady. Sami niszczycie to co wartosciowe na tym forum.
Dobranoc.
You do what you want to
You go your own sweet way...
You go your own sweet way...