14.07.2005, 00:50
Przypominam!
Po szesc zaoferowanych w sumie przez Piotrd`a i mnie kopii bootlegow, narazie zglosilo sie....zero osob...
Jesli ktos chce miec te bootlegi to bardzo prosze wyslac do mnie lub do Piotrda swoj adres. My bardzo chetnie zajmiemy sie reszta
. Nie wiem jak pozostale osoby, ktore zaoferowaly przegrywanie tych DVD, ale my nie dostalismy jeszcze zygnalow od nikogo chetnego...nie wiem czym to jest spowodowane. Ja mam juz przygotowane dwie koperty, ktore tylko czekaja az napisze na nich czyjs adres i beda sie mogly przejechac po Polsce - dlatego sprawcie przyjemnosc moim kopertom (i Piotra oczywiscie tez) i piszcie !
Prosilibysmy o pisanie na PMa..wystarczy podac swoj adres. Oczywiscie koszt calej operacji jest darmowy, ale oczekujemy, ze bootlegi zostana wyslane dalej.
Czekamy!
Po szesc zaoferowanych w sumie przez Piotrd`a i mnie kopii bootlegow, narazie zglosilo sie....zero osob...
Jesli ktos chce miec te bootlegi to bardzo prosze wyslac do mnie lub do Piotrda swoj adres. My bardzo chetnie zajmiemy sie reszta
. Nie wiem jak pozostale osoby, ktore zaoferowaly przegrywanie tych DVD, ale my nie dostalismy jeszcze zygnalow od nikogo chetnego...nie wiem czym to jest spowodowane. Ja mam juz przygotowane dwie koperty, ktore tylko czekaja az napisze na nich czyjs adres i beda sie mogly przejechac po Polsce - dlatego sprawcie przyjemnosc moim kopertom (i Piotra oczywiscie tez) i piszcie !Prosilibysmy o pisanie na PMa..wystarczy podac swoj adres. Oczywiscie koszt calej operacji jest darmowy, ale oczekujemy, ze bootlegi zostana wyslane dalej.
Czekamy!
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."