11.01.2009, 00:15
Robson napisał(a):Podzielam zdanie Kuby. Jeśli Mark co dwa lata będzie miał dla nas nowy materiał ja osobiście nie potrzebuję kompilacji, bootlegow czy albumów koncertowych.
Chociaż gdyby ukazywały się takie kompilacje jak ta pierwsza "Money For Nothing" z piękną wersją live "Portobello Belle" czy inną wersją "Where Do You Think You're Going"? nie miałbym nic przeciwko. Minusem jest dziwny remiks "Telegraph Road" też z koncertu i zbyt dratycznie dla mnie wyciszony.
Pozwolę się całkowicie nie zgodzić z Tobą Robson. Niedawno byłem w MM i widziałem piękne wydawnictwo The Police, dokumentujace ostatnia trasę koncertową, tą po reaktywacji. Digipack z koncertu w Bueanos Aires-zawierajacy 2 CD i 2 DVD-cena 99 plz. Jakże tego brakuje mi u Marka-materiał z trasy STP w szufladzie, materiał z trasy KTGC w szufladzie-wstyd Panie Marku i olewanie próśb wiernych fanów, z których to Pan żyje, prawda...? Zupełnie nie mogę pojąc dlaczego tak Mark postępuje, bo wydano materiał z trasy z EH, który mimo, że mi się podoba, to jednak mocno ustępuję solowym trasom Knopflera.
A long time ago came a man on a track...