Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
Zgadzam się z Wami całkowicie, kolejna płyta studyjna i trasa koncertowa, to chyba najpiekniejsze, co może Nas spotkać... Uśmiech Jednak cudownie byłoby mieć w domu albumy koncertowe Marka, nie mówiąc o rarytasach dIRE sTRAITS np. z legendarnej trasy 'Brothers In Arms'... Ech, kto z Was nie chciałby mieć koncertu z każdej trasy? A może pamiętny koncert Straitsów z Uniondale z 1985 roku? Oczko Póki co, śmiało możemy polegać na twórczości fanów, jest też wiele wspaniałych koncertów nieoficjalnych, jest się czym cieszyć, ale wiadomo, że to nie satysfakcjonuje w całości... Uśmiech
Każda trasa zaczynając od 1978 roku i kończąc, a mam nadzieję 'nie kończąc na' jest wyjątkowa i niesamowita, ciężko byłoby na coś się zdecydować, odczuwałoby się pewien niedosyt po DVD z trasy 'Sailing To Philadelphia' chcąc np. jeszcze koncertówkę z trasy 'On Every Street', bo 'On The Night' to nie jest pełny koncert, a może jeszcze aLCHEMY wydadzą w całości z niepublikowanymi utworami...? Nie chcę, żebyście mnie źle zrozumieli, ja marzę choćby o tym jednym wydaniu DVD+CD, ale słuchając i oglądając tak wspaniałego i utalentowanego artystę/artystów jakim/i jest/są Mark Knopfler/dIRE sTRAITS chcę jak najwięcej... Uśmiech
Oby przewidywania Kuby co do późniejszego wydania koncertów się sprawdziły...

Pozdrawiam
...now the sun's gone to hell...
...and the moon's riding high...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez JK7 - 25.11.2008, 16:41