15.05.2008, 23:22
Tłumaczenie tekstu - dostępnego na stronie chyba tylko w wersji angielskiej, swojš drogš - nie wiem z jakiego powodu.
"Moje koncerty nie sš na sprzedaż - tylko na wymianę!
Nie pytaj mnie o możliwoć zakupu moich koncertów - wtedy zignoruję twojego maila!
1. Jeli handlujemy po raz pierwszy - ty pierwszy wysyłasz do mnie koncert.
2. Jeli twój koncert jest zgrany z mp3 - nie będę zainteresowany jego kupnem.
3. Używaj CD dobrych marek - TDK, Sony, Samsung, Verbatim, Emtec, Fuji, Philips, etc.
4. Nie wysyłaj CD w pudełkach, włoż je do papierowych opakwań i wylij w kopercie.
Nie pisz nic na CD - napisz informacje o dacie i miejscu koncertu na opakowaniu lub kopercie.
5. Wysyłamy przesyłki priorytetem.
6. Nie handluję w internecie - wyłšcznie pocztš tradycyjnš!
7. Wymieniam się 1 CD za 1 CD oraz 1 DVD za 2 CD.
8. Nagrywaj płyty w Disc At Once [sposób zapisu płyt]
Bez przerw i "kliknięć" między cieżkami.
9. Mam trochę okładek dla moich koncertów - mogę je wysłać za pomocš poczty elektronicznej.
10. Nie handluję 2 za 1
11. Jeli jeste totalnym palantem [w oryginale trochę ostrzej
] i oszukałe kiedy moich przyjaciół lub jeli twoje nazwisko widnieje na jakiej stronie jako złego kontrahenta - NIE RÓB MI KŁOPOTÓW.
Jeli masz pytania, napisz:
[tu podany mail]"
"Moje koncerty nie sš na sprzedaż - tylko na wymianę!
Nie pytaj mnie o możliwoć zakupu moich koncertów - wtedy zignoruję twojego maila!
1. Jeli handlujemy po raz pierwszy - ty pierwszy wysyłasz do mnie koncert.
2. Jeli twój koncert jest zgrany z mp3 - nie będę zainteresowany jego kupnem.
3. Używaj CD dobrych marek - TDK, Sony, Samsung, Verbatim, Emtec, Fuji, Philips, etc.
4. Nie wysyłaj CD w pudełkach, włoż je do papierowych opakwań i wylij w kopercie.
Nie pisz nic na CD - napisz informacje o dacie i miejscu koncertu na opakowaniu lub kopercie.
5. Wysyłamy przesyłki priorytetem.
6. Nie handluję w internecie - wyłšcznie pocztš tradycyjnš!
7. Wymieniam się 1 CD za 1 CD oraz 1 DVD za 2 CD.
8. Nagrywaj płyty w Disc At Once [sposób zapisu płyt]
Bez przerw i "kliknięć" między cieżkami.
9. Mam trochę okładek dla moich koncertów - mogę je wysłać za pomocš poczty elektronicznej.
10. Nie handluję 2 za 1
11. Jeli jeste totalnym palantem [w oryginale trochę ostrzej
] i oszukałe kiedy moich przyjaciół lub jeli twoje nazwisko widnieje na jakiej stronie jako złego kontrahenta - NIE RÓB MI KŁOPOTÓW.Jeli masz pytania, napisz:
[tu podany mail]"
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."