11.05.2008, 00:11
Cytat:Originally posted by HOWARD+May 10 2008, 11:32 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HOWARD @ May 10 2008, 11:32 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>hmmm nie radzę robić takich rzeczy, administratorzy takich trackerów torrentowych strasznie tego nie lubiš i zakazujš dawać osobom niezarejestrowanym plików torrent, za to można dostać bana(czyli zakaz wstępu na danš stronę)... [/b] Jak dla mnie to wszystko jest jakš abstrakcjš.. te torenty...Cytat:Originally posted by Piotrd@May 10 2008, 11:31 PM
<!--QuoteBegin-filipk91@May 10 2008, 10:54 PM
[b] a ja dostalem caly i jest gitjezeli macie problem z rejestracja, to moge wam udzielic mojego pliku .torrent, bo juz sciagnalem, a moze sie komus przyda
![]()
[/b][/quote]to w sumie bardzo prosta rzecz, trzeba tylko dbać o ratio (czyli stosunek tego co się cišgnęło do tego co się wysłało, czyli nie można przyssać sie do czego ciagnšć i potem tego nie oddać, bo za takie działania wylatuje się z wielkim hukiem. Nie jest wymagane aby sam co wystawiał wystarczy ze udostępniasz to co sam cišgnšłe, zeby inni mogli cišgnšć, na tej zasadzie włanie działajš sieci p2p. Można tak sciagnać mnóstwo fajnego materiału, ale jak chcesz się utrzymać to bardzo często musisz mieć włšczony komputer non stop (większoć łšcz jakie mamy w domach jest asymetryczna, czyli cišgamy co w godzinę a oddajemy to przez 10-20 i więcej godzin)...

jezeli macie problem z rejestracja, to moge wam udzielic mojego pliku .torrent, bo juz sciagnalem, a moze sie komus przyda