08.05.2008, 22:17
Maciek - wielkie dzięki za udostępnienie nagrania na chomiku - jeste jak zwykle niezawodny
.
Banalny - jeli to czytasz - wielkie dzięki za nagranie koncertu, dobra robota i respekt
.
Mariusz, zdjęcia obejrzałem, sš wietne. Przeczytałem sobie także dyskusję jak rozgorzała po Twoich wpisach. Nie zniechęcaj się do Forum. Z dowiadczenia wiem, że nie wszystko co pisze się z dobrymi intencjami, tak włanie jest odbierane. Łatwo tu o niedomówienia i mylne interpretacje. Piszesz żywym i barwnym, pełnym emocji językiem. Internet ma jednak tę słaboć, że nie wszystkie emocje sš odczytywane właciwie. Łatwo tu kogo urazić, do kogo się zrazić etc. Ja osobicie widzę kilka sprzecznoci w Twych słowach, lecz doceniam Twš asertywnoć i wrażliwoć na muzykę maestro. Wszyscy płyniemy jednš łódkš, więc nie ma sensu wytykać sobie braku profesjonalizmu.
Dzięki każdemu, kto zechciał podzielić się tutaj swymi pamištkami z koncertu - tymi nieprofesjonalnymi też
.
Pozdrawiam
.Banalny - jeli to czytasz - wielkie dzięki za nagranie koncertu, dobra robota i respekt
.Mariusz, zdjęcia obejrzałem, sš wietne. Przeczytałem sobie także dyskusję jak rozgorzała po Twoich wpisach. Nie zniechęcaj się do Forum. Z dowiadczenia wiem, że nie wszystko co pisze się z dobrymi intencjami, tak włanie jest odbierane. Łatwo tu o niedomówienia i mylne interpretacje. Piszesz żywym i barwnym, pełnym emocji językiem. Internet ma jednak tę słaboć, że nie wszystkie emocje sš odczytywane właciwie. Łatwo tu kogo urazić, do kogo się zrazić etc. Ja osobicie widzę kilka sprzecznoci w Twych słowach, lecz doceniam Twš asertywnoć i wrażliwoć na muzykę maestro. Wszyscy płyniemy jednš łódkš, więc nie ma sensu wytykać sobie braku profesjonalizmu.
Dzięki każdemu, kto zechciał podzielić się tutaj swymi pamištkami z koncertu - tymi nieprofesjonalnymi też
.Pozdrawiam
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...