08.05.2008, 01:30
Po tym wszystkim, to jeszcze z kamerami jestem w stanie się jako zgodzić - ok ale uważam za nieporozumienie fakt, że dla muła z ochrony klasa aparatu to jedynie jego wielkoć. Na nic zdały się listy Paula, oficjalne postanowienia odnonie akceptacji aparatów NIE profesjonalnych na koncercie. Dla buraka powiedziano, że aparat duży=aparat profesjonalny=paparazzi=wyrzucić/zniszczyć a najlepiej do tego skopać ( to im najlepiej wychodzi ). Tak czy inaczej burdel organizacyjny i tym razem nieco zmšcił atmosferę... 
Chyba następnym razem trzeba będzie wybierać się nie do Warszawy lecz np do Pragi, Berlina, może gdzie w Holandii?
No cóż, idę wreszcie spać
PS: Mariuszu H.
- wielkie brawa i uznanie z mojej ( i ze mnš obecnych ) strony za zdjęcia, widać, że powięciłe się dla nich - gratulacje!
Z ciekawoci, jakim sprzętem robiłe?

Chyba następnym razem trzeba będzie wybierać się nie do Warszawy lecz np do Pragi, Berlina, może gdzie w Holandii?
No cóż, idę wreszcie spać

PS: Mariuszu H.
- wielkie brawa i uznanie z mojej ( i ze mnš obecnych ) strony za zdjęcia, widać, że powięciłe się dla nich - gratulacje! Z ciekawoci, jakim sprzętem robiłe?
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>