23.01.2008, 13:43
A wiecie na co teraz wpadłem jak Ania napisała o poduszce? Znaleć specjalistę, który potrafił by zrobić z pianki i jš obszyć materiałem ( żeby się ta poduszka nie lała tylko trzymała kształt, co na kształt poduch w kanapach, sofach, takich bardziej ozdobnych, wiecie
) a cały motyw polegał by na tym, że widział bym tę poduszkę w kształcie gitary, np Stratocastera, kolory zachowane, czerwony, biały a na gryfie wyszyć napis albo knopfler.pl albo co innego... Sšdzę, że był by to ciekawy pomysł i Markowi by się spodobał... Oczywicie ta pianka musiała by być grubsza niż gitara w rzeczywistoci, nawet koło 15-20 cm...
Mylałem jeszcze apropos kubka dla Mistrza a żeby pomysł wzbogacić, mogli bymy w termos zrobić dobrej herbaty i Marka poczęstować
ale pomysł ten szybko odrzuciłem, przecież nikomu nie uda się wnieć pełnego termosu a ochrona z pewnociš nie pozwoli nam na takie posunięcie... Mark też pewnie nie ryzykował by przyjmowania herbaty czy czegokolwiek takiego...
Co sšdzicie o tej poduszce w kształcie Stratocastera? Jak skończy się sesja a pomysł się Wam spodoba, poszukam tapicera, Strata na wzór mam
) a cały motyw polegał by na tym, że widział bym tę poduszkę w kształcie gitary, np Stratocastera, kolory zachowane, czerwony, biały a na gryfie wyszyć napis albo knopfler.pl albo co innego... Sšdzę, że był by to ciekawy pomysł i Markowi by się spodobał... Oczywicie ta pianka musiała by być grubsza niż gitara w rzeczywistoci, nawet koło 15-20 cm... Mylałem jeszcze apropos kubka dla Mistrza a żeby pomysł wzbogacić, mogli bymy w termos zrobić dobrej herbaty i Marka poczęstować
ale pomysł ten szybko odrzuciłem, przecież nikomu nie uda się wnieć pełnego termosu a ochrona z pewnociš nie pozwoli nam na takie posunięcie... Mark też pewnie nie ryzykował by przyjmowania herbaty czy czegokolwiek takiego... Co sšdzicie o tej poduszce w kształcie Stratocastera? Jak skończy się sesja a pomysł się Wam spodoba, poszukam tapicera, Strata na wzór mam
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>