28.05.2005, 15:31
Cytat:Originally posted by MT1+May 28 2005, 12:51 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MT1 @ May 28 2005, 12:51 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Piotrd@May 27 2005, 10:32 PMmoja też nie jest w DTS tylko w 5.1 surround
hmm w Polsce ta pozycja była dostępna ze 2 lata temu, ale w odrużnieniu od wersji amerykańskiej nie posiada ścieżki DTS. I niestety ale chyba schodziła marniie!!!!! (w googlach znalazłem promocje w stereo.pl gdzie za tę płytę dvd chcieli 15,99!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa że ja nie wiedziałem, wrrrrrrrrr, teraz już jest praktycznie niedostępna w Polsce).
btw cena pewnie tylko pokazowa - jakbyś zamawiał to by sie okazało, że nie ma ale może będzie za tydzień po innej cenie :o [/b][/quote]
raczej po przejrzeniu paru ofert, to była to przecena i wyprzedaż nieschodzącego towaru
, wygląda na to że techno i inne grzmoty cieszą si w dzisiejszych czasach większa popularnością niż mistrzowkie riffy gitarowe