31.10.2006, 16:24
to znowu ja (dzisiaj to sobie sam ze sobš gadam, ale tak mnie temat zaintrygował
)
może jeszcze jeden pomysł, że osoba do której wysyłam płytki znajduje 3 następnych odbiorców, ale i tak jak w prawdziwym drzewku też odsyła co mi (np. tylko jednš płytę i to dopiero wtedy jak nazbiera się tego więcej). Informacjami na ten temat możemy wymieniać się w poszczególnych wštkach lub na gg (bo niby skšd osoba, której wysyłam płytki ma wiedzieć, czego ja szukam).
tak sobie mylę, że gdyby to wypaliło to z czasam można by zwiększyć zasięg przedsięwzięcia na fanów innych krajów
no i żeby podgrzać atmosferę proponuję na drugi ogień, kolejnych moich 5 dvd
1. Alchemy (tak wiem pewnie w tej sprawie będš komantarze..)
2. Vienna '85
3. Toronto '85
4. Wembley does the Walk ('85)
5. Israel 1985- USA 1992
na dzisiaj tyle, a wy komentujcie, komentujcie, komentujcie.....
)może jeszcze jeden pomysł, że osoba do której wysyłam płytki znajduje 3 następnych odbiorców, ale i tak jak w prawdziwym drzewku też odsyła co mi (np. tylko jednš płytę i to dopiero wtedy jak nazbiera się tego więcej). Informacjami na ten temat możemy wymieniać się w poszczególnych wštkach lub na gg (bo niby skšd osoba, której wysyłam płytki ma wiedzieć, czego ja szukam).
tak sobie mylę, że gdyby to wypaliło to z czasam można by zwiększyć zasięg przedsięwzięcia na fanów innych krajów
no i żeby podgrzać atmosferę proponuję na drugi ogień, kolejnych moich 5 dvd
1. Alchemy (tak wiem pewnie w tej sprawie będš komantarze..)
2. Vienna '85
3. Toronto '85
4. Wembley does the Walk ('85)
5. Israel 1985- USA 1992
na dzisiaj tyle, a wy komentujcie, komentujcie, komentujcie.....