Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ftp Knopfler.pl
W <Contributions> wrzuciłem Nobody's Here Anymore Johna Fogerty z jego ostatniej płyty z gitarš Maestro. Polecam œwietny kawałek a gitara jak zwykle brzmi soczyœcie Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Tak Robert, to znakomity kawałek z Markowš gitarš jakš lubię chyba najbardziej... Mark w tym utworze gra na dwóch gitarach - temat przewodni w lewym kanale na stracie o lekko spłaszczonym dŸwięku a w prawym raz po raz wtršca jak tylko On potrafi na bardziej soczystym brzmieniu...

To œwietny przykład na to, że Mark potrafi jeszcze zagrać na stratocasterze w sposób, dzięki któremu œwiat odkrył Go 28 lat temu... To zdaje się pochodzi z albumu z 2004r, prawda? Powiem szczerze: marzy mi się płyta Marka z takimi klimatami... chociaż jeden numer w tym stylu... please... Wywracanie oczami
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Chyba Cię rozumiem Kuba Oczko Tak to z płyty Deja Vu (All Over Again) Zauważyłem, że gitara Mistrza bardzo często u innych artystów brzmi tak jakbyœmy chcieli aby zabrzmiala na płytach solowych. Ja tylko pocišgnšłem wštek Kuby Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by crocos@Feb 9 2006, 11:31 PM
Sorki ale gdzie ten Rockpalast?
Wczoraj sobie obejrzałem Rockpalast z mojš Paniš. Pani co prawda nie jest fankš DS, a słuchajšc najnowszych dokonań Marka wręcz zasypia, lecz (o boska!Oczko obejrzała ze mnš calutki koncert, a ponadto stwierdziła, co następuje:

a) Mimo tak niewielu instrumentów zespól buduje imponujšcš "œcianę dzwięku", nie ma żadnych luk, wszystko jest na swoim miejscu, œwietna aranżacja.
B) Mark uroczo dystansuje się od siebie samego - robi miny, błaznuje, gra na luzie. Widać na pierwszy rzut oka, że to skromny, sympatyczny jegomoœć.
c) Właœnie ten luz - Knoplflerowi niemal same spod ręki wychodzš perełki, bez wysiłku tworzy małe arcydzieła.

I pomyœleć, że zaczęła od niemal całkowitej niechęci do Marka :] Jeszcze skończy się na tym, że sama będzie mnie cišgnšć na koncert Oczko

BTW: œmiesznie jest słuchać wypowiedzi wczesnych dajerstrejtsów, kiedy mówiš, że w życiu nie zagraliby na stadionie i że sš raczej takim kameralnym, małym zespołem :]

Podsumowujšc: genialny koncert, piękne przeżycie dla każdego kto lubi Markowš muzykę Uśmiech Jeszcze raz dziękuję, Toloth! Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Bartkowski+Feb 17 2006, 12:25 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Bartkowski @ Feb 17 2006, 12:25 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-crocos@Feb 9 2006, 11:31 PM
Sorki ale gdzie ten Rockpalast?
Wczoraj sobie obejrzałem Rockpalast z mojš Paniš. Pani co prawda nie jest fankš DS, a słuchajšc najnowszych dokonań Marka wręcz zasypia, lecz (o boska!Oczko obejrzała ze mnš calutki koncert, a ponadto stwierdziła, co następuje:

a) Mimo tak niewielu instrumentów zespól buduje imponujšcš "œcianę dzwięku", nie ma żadnych luk, wszystko jest na swoim miejscu, œwietna aranżacja.
B) Mark uroczo dystansuje się od siebie samego - robi miny, błaznuje, gra na luzie. Widać na pierwszy rzut oka, że to skromny, sympatyczny jegomoœć.
c) Właœnie ten luz - Knoplflerowi niemal same spod ręki wychodzš perełki, bez wysiłku tworzy małe arcydzieła.

I pomyœleć, że zaczęła od niemal całkowitej niechęci do Marka :] Jeszcze skończy się na tym, że sama będzie mnie cišgnšć na koncert Oczko

BTW: œmiesznie jest słuchać wypowiedzi wczesnych dajerstrejtsów, kiedy mówiš, że w życiu nie zagraliby na stadionie i że sš raczej takim kameralnym, małym zespołem :]

Podsumowujšc: genialny koncert, piękne przeżycie dla każdego kto lubi Markowš muzykę Uśmiech Jeszcze raz dziękuję, Toloth! Uśmiech [/b][/quote]
sory, ale to ta sama dziewczyna
Odpowiedz
ojej, nie mogę cofnšć, chyba dałem ciała
Odpowiedz
Kooba daj na jambore@o2.pl bo ftp jest czarny
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by jambore@Feb 17 2006, 01:03 AM

sory, ale to ta sama dziewczyna
Chyba taka sama? Oczko
Odpowiedz
No to masz....
Odpowiedz
Oj żartuję przecież no Język Bez nerwobóli! Oczko
Odpowiedz
Witam,

przerwa techniczna do poniedziałku do godziny 15!!!

proszę się nie logować i nic nie wrzucać.

pozdrawiam

Darek
Odpowiedz
Już wszystko wrócliło do normy UśmiechUśmiech
Odpowiedz
Nie do końca Smutny
Odpowiedz
POSZUKUJE NAGRAN Z KONGRESOWEJ 2001 I ZE SPODKA 2005 Wywracanie oczami :wub:

CZY KTOS MOZE JE PODLOZYC NA FTP

BYLBYM WDZIECZNY :wub:
Odpowiedz
Jeœli chodzi o Kongresowš to może być kłopot bo kursuje ale nie najlepszej jakoœci. Natomiast 6 i 7 maja jest dostępny na stronie Shivera Oczko

http://www.m4n.pl/ds/
Odpowiedz
witam,
czy ftp dziala czy jesy wylaczony?
probuje bezskutecznei sie tam zalogowac ...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by kareem@Feb 25 2006, 12:35 AM
witam,
czy ftp dziala czy jesy wylaczony?
probuje bezskutecznei sie tam zalogowac ...
i ja też Smutny
Odpowiedz
U mnie chodzi Oczko
Odpowiedz
ERROR
The requested URL could not be retrieved

An FTP authentication failure occurred while trying to retrieve the URL: ftp://knopfler.pl/

Squid sent the following FTP command:

PASS <yourpassword>

and then received this reply

Login incorrect.

Your cache administrator is root.

Hej, właœnie wszedłem na http://ftp.knopfler.pl. Kolejny raz. I kolejny raz takie teksty :mellow:
A chciałem posłuchać singla EH/MK, który uploadował Grzegorz..

Nie mam pojęcia jak to ugryŸć :blink:
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Teraz jest inny serwer. Poczytaj kilka stron wczeœnie, albo odezwij się do Bartka.
Odpowiedz