Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ftp Knopfler.pl
Kuba mam to nagranie z tego koncertu w całkiem zadowalajacej jakoœci na płycie wiec na pewno jutro zgram i wrzuce na FTP-a. Ale być może mam też w kompie i wrzucę jeszcze dziœ Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
JESTEŒCIE WIELCY... Chyba tu zamieszkam... :ph34r:

Private Investigations... It's a mystery... Pięć płatków róż i pięć kropel rosy... A z kropel można splatać warkocze dŸwięków... I jeszcze ten zapach...

Steeven – musisz... Oczko

The Cnuts? O mój Boże... Geniusze...? Szaleńcy...? :blink:
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Oct 24 2005, 08:06 PM
a Mark Eltonowi i chyba jeszcze w nagraniu "Candle In The Wind" Oczko
Jestem confused, Robson... "Candle" studyjne grał Mark u Eltona? Bo przecież to chyba piosenka z 1997 roku? A może ja jestem dyletant po rpsotu Szczęśliwy

PS. Œcišgam wszystko, FTP rzšdzi Duży uśmiech
PPS. Evel, zgadzam się... znaczy zgadzam się, że The Cnuts to geniusze, lekko tylko szaleni B)
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz
Nie studyjnie. Na tym koncercie w Knewborth Oczko

ps. chyba jest starsze tylko w 1997 roku zostało raz jeszcze nagrane ze zmienionymi słowami z myœlš o księżnej Dianie. Swojš droga muszę odœwieżyć pamięć bo na 100% nie pamiętam czy wtedy Elton ten utwór wykonał Oczko
Odpowiedz
chyba jednak nie wykonal Uśmiech
Knebworth
byla za to Sad Song

PS. Robson, swietnie, ze masz video do Think.... Wywracanie oczami
no i ten ftp... Wywracanie oczami
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Czułem, że nie wykonał Duży uśmiech Kuba mam cały koncert na video (nagrany z TVP) ale bardziej myœlałem o wersji audio, bo jak taki koncert wizyjnie umieœcić na FTP to ja nie mam możliwoœci Smutny Sprawa jest aktualna? Uśmiech
Odpowiedz
mysle, ze tak Oczko
Ja wprawdzie mam wersje audio z tego koncertu ale na pewno sie znajda chetni w tym zacnym gronie Oczko
Odpowiedz
Dobrze to jutro wrzucam.
Odpowiedz
a moze koncercik z 06,06,1993 jak ktos chce moge wrzucic
Odpowiedz
a zreszta wrzuce i kto bedzie chcial to sobie sciagnie
Odpowiedz
OK zgodnie z obietnicš zapodaję "Think I Love You Too Much" Oczko I caly czas rodzi sie pytanie: z 15 nagranych utworów na "On Every Street" co stało na przeszkodzie aby to cudo jednak włšczyć do repertuaru? Pytanie ponawiam w przypadku utworu "Pyroman" choć akurat tutaj jestem w stanie zrozumieć dlaczego nie ma go na STP. Dobrego odbioru Uśmiech
Odpowiedz
Zgadza sie Robsonie... Ja sobie takich pytan zadaje wiecej - np nie moge zrozumiec dlaczego na Golden Heart nie znalazl sie My Claim To Fame a zaraz za nim What Have I Got To Do?
A do On Every Street oprocz tego cuda ktore wrzuciles ja osobiscie chetnie dodal bym jeszcze Millionaire Blues...
A Ragpicker's Dream bylby dla mnie o wiele lepsza plyta gdyby znalazl sie na niej Small Potatoes... (to dla mnie najlepszy, zaraz po Hill Farmer's Blues, numer z tej sesji) itd .... ciekawe co powoduje (a moze kto) ze dany utwor znajdzie sie na plycie albo zaistnieje tylko jako B-side, albo w ogole nie ujrzy swiatla dziennego co gorsza...
Odpowiedz
A mógłby ktoœ wrzucić utworki które znalazły się na B-sidach do OES? Ja słyszałem tylo I thik I love you too much z Kneberwoth a reszty nigdy w życiu Smutny
It's what it is...
Odpowiedz
Tak się składa Tawnuk, że za chwilkę mogę wrzucić Kingdom Come bo mam płytkę przy sobie Oczko
Odpowiedz
Kingdom Come jest Oczko Zresztš rewelacyjny!!! Oczko
Odpowiedz
Dzięki Robson!!! Nie zawiodłem się... pierwsze dŸwięki od razu powala na kolana. Uwielbiam poznawać nowe piosenki Mistrza
It's what it is...
Odpowiedz
Wrzucam całš amerykańskš wersję EP Trawlermana - One Take Radio Sessions. Raczej ciężko kupić tę wersję w Europie, a naprawdę kapitalna płytka, szczególnie Rüdiger... zakochałem się w tym kawałku po wysłuchaniu tej wersji Uśmiech

Bartek, ile pojemnoœci ma ten FTP? Bo chyba kiedyœ miejsce się skończy?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz
Proszę o rzeczowe jeœli nie łopatolgiczne wytlumaczenie jak wrzucać na serwer ftp. Tak krok po kroku. Tylko nie bijcie.
Odpowiedz
Grzegorz ja po prostu przenoszę ruchem myszki dŸwięk i już. Coœ tam mi leci przelatuje i nie wiem jak to się dzieje ale ten dŸwięk po jakimœ czasie już tam jest Duży uśmiech
Odpowiedz
No to wrzucam King's call - spolka Lynnota z Marusiem (na czerwonym straciku) Uśmiech Jak dla mnie - miod. Jesli sa chetni to jutro moge wrzucic to samo ale wideo Uśmiech Pozdroweczka!
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz