Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bootlegi...
nie wiem, czy takowe wogóle powstały? ja też czekam Oczko
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Okładka do dvd z Berlina projektu Ptysia była na stronie Shivera do ściągnięcia. Ale chyba już nie ma bo też nie mogę znaleźć.
Odpowiedz
Witam

chcialem wszystkich jeszcze raz przeprosic za opoznienia w wysylaniu bootlegow i przypomnienie mi o tym, caly czas walcze z koncowka mojej pracy dyplomowej i juz normalnie wymiekam... prosze jeszcze o troche cierpliwosci
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by grzegorz@Jul 26 2005, 11:07 AM
Okładka do dvd z Berlina projektu Ptysia była na stronie Shivera do ściągnięcia. Ale chyba już nie ma bo też nie mogę znaleźć.
Okładki z Berlina posiada Ptyœ i Jambore
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
W formacie Nero Cover Designer:

Berlin
Odpowiedz
Powiedz mi Shiver łaskawie jak zmieniłeœ swój avatarek.

Bo ja nie moge się dostać do swojego profilu juz od kilku miesięcy

:mellow:

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by macsa@Oct 8 2005, 09:51 AM
Powiedz mi Shiver łaskawie jak zmieniłeœ swój avatarek.
To bardzo proste... wystarczy podejrzeć właœciwoœci mojego zdjęcia... Uśmiech
Odpowiedz
Mam pytanko. Wiele mówi się o współpracy koncertowej Marka i innych wspaniałych muzyków. M.in. na paru bootlegach pojawia się nazwisko Claptona. Mam proœbę. Słuchałem jakiegoœ utworu, w którym miałby niby być duet tych dwóch wspaniałych artystów. Ale jakoœ nie mogłem dosłyszeć innej gitary niż knopflerowska. Może miałem jakšœ złš wersję. Jeœli ktoœ z Was (Wasza wiedza na te tematy jest o niebio większa ode mnie - co już zauważyłem œledzšc pozostałe tematy), to bardzo bym prosił o podesłanie mi jakiegoœ jednego numeru z Claptonem. Ale takiego, w którym moje słoniowate ucho zdoła uchwycic współpracę Marka i Erica.... Duży uśmiech Z góry dziękuję!

PS. A czy Kanopfler zagrał kiedyœ z Gilmourem z Pink Floydów?
Odpowiedz
he he he... gitara Erica jest bardzo podobna do Markowej, więc często naprawde ciężko odróżnić...
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Steeven odpowiadam na Twoje PS. <<raczej nie>> My zbieracze wszystkich Knopflerów œwiata coœ o tym byœmy wiedzieli nieprawdaż?Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Z całš pewnoœciš obaj panowie zagrali na koncercie "A Tribute To The King". Ale chyba nie razem... Oczko
Jedyne co ich łšczy, to kilku muzyków, z którymi grał zarówno MK, jak i DG: Bryan Ferry, Macca, Elton John, B.B. King, Jimmy Nail - kogoœ pominšłem?
Odpowiedz
Cóż. Szkoda....
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Steeven@Oct 9 2005, 01:54 PM
bardzo bym prosił o podesłanie mi jakiegoœ jednego numeru z Claptonem. Ale takiego, w którym moje słoniowate ucho zdoła uchwycic współpracę Marka i Erica.... Duży uśmiech Z góry dziękuję!

Steeven, niestety nie mam tego w mp3 (ani nie wiem za bardzo jak to zrobic) ale jesli mialbys kiedys okazje posluchac utworu I Think I Love You Too Much z koncertu w Knebworth - to wg mnie jest to jeden z najwspanialszych przykladow wspolpracy / roznicy w stylu Marka i Erica, ktorzy wymieniaja sie tam solowkami w sposob absolutnie mistrzowski. Polecam!
Godne polecenia sa rowniez koncerty Erica, w ktorych Mark gral goscinnie na drugiej gitarze, z trasy bodajze z 1988r, Jego solo slychac wyraznie w np Lay Down Sally, albo akustycznie w pieknym kawalku I Can't Find My Way Home. a takze na zmiane z Ericiem w pozostalych kawalkach.
Jesli bedziesz zainteresowany to przyslij mi Twoj adres na maila to dostaniesz ten koncert wraz z I Think I Love You... Oczko
Pozdrawiam
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
witam!

tak zgadza się, pozatym super sš koncerty DVD z tej trasy Marka wraz z Claptonem, bardzo udana to była trasa no i dwóch super giatarzystów Uśmiech
pinkfan1@wp.pl
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by koobaa@Oct 10 2005, 10:40 PM

Jesli bedziesz zainteresowany to przyslij mi Twoj adres na maila to dostaniesz ten koncert wraz z I Think I Love You... Oczko
Pozdrawiam

O rany! Serio! Super! Wielkie, wielkie dzieki! Ale w tej chwili coœ nie bardzo działa mi forum "użytkownicy" - nie chce sie pojawić Twój e-mail. Smutny Jakbyœ mógł być tak dobry i napisać mi cokolwiek na steeven23@wp.pl w celu poznania Twojego adresu mailowego. Wtedy już majšc Twój adres o wszystkim Ci napiszę.
Pozdrawiam serdecznie!
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by koobaa+Oct 10 2005, 10:40 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (koobaa @ Oct 10 2005, 10:40 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Steeven@Oct 9 2005, 01:54 PM
bardzo bym prosił o podesłanie mi jakiegoœ jednego numeru z Claptonem. Ale takiego, w którym moje słoniowate ucho zdoła uchwycic współpracę Marka i Erica.... Duży uśmiech Z góry dziękuję!

Steeven, niestety nie mam tego w mp3 (ani nie wiem za bardzo jak to zrobic) ale jesli mialbys kiedys okazje posluchac utworu I Think I Love You Too Much z koncertu w Knebworth - to wg mnie jest to jeden z najwspanialszych przykladow wspolpracy / roznicy w stylu Marka i Erica, ktorzy wymieniaja sie tam solowkami w sposob absolutnie mistrzowski. Polecam!
Godne polecenia sa rowniez koncerty Erica, w ktorych Mark gral goscinnie na drugiej gitarze, z trasy bodajze z 1988r, Jego solo slychac wyraznie w np Lay Down Sally, albo akustycznie w pieknym kawalku I Can't Find My Way Home. a takze na zmiane z Ericiem w pozostalych kawalkach.
Pozdrawiam [/b][/quote]
Cooba!!!!!!!!!
Ja też proszę
mój mail - ajoffice@o2.pl
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Kuba mozesz podac nazwe tego koncertu? poszukam w necie a jak nie to tesh bym bardzo prosil... Uśmiech Chodzi moze o Spectrum?
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
BET, niestety nie wiem dokladnie coz to za koncert. Dostalem go niestety bez opisow i jedynie przypuszczam, ze to z okresu kiedy Mark koncertowal z Eric'iem w 1988r. (slysze tam Pense Oczko
Ale jakosc tego koncertu jest rewelacyjna (soundboard), koncert jest w sumie na 3CD.
Jesli go chcesz to napisz na jakuboles@wp.pl Oczko
Ja zaraz wysylam maila do Steevena i Andrzeja Uśmiech
pozdrawiam
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
BET, napisz do mnie na maila swój adres domowy. Jak tylko dostanę paczkę od Kooby, to postaram się jak najszybciej przesłac Ci kopie. Odcišżymy troszkę Kubę w ten sposób. Mój adres: steeven23@wp.pl
Odpowiedz
Koobaa >> To może być zestaw "3 Nights - Royal Albert Hall" (koncerty z 10, 11 i 12 stycznia 1987). Ale to komplet szeœciu płyt, więc chyba odpada. Bardziej prawdopodobne więc, że chodzi o trzypłytowy bootleg "Beetle Clasher" (koncert z 3 lutego 1989). Oczko
Odpowiedz