Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dvd Bootlegi
Ściągnąłem Sultans of Swing oraz Speedway at Nazareth z Madrytu i tam się nikt nie drze
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by realgar@May 16 2005, 12:06 PM
Ściągnąłem Sultans of Swing oraz Speedway at Nazareth z Madrytu i tam się nikt nie drze
ja mówię o takim ponad godzinnym nagraniu. np. w trakcie BiA koleś nawija jak karabin maszynowy momentami zagłuszając MK...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by AdiK@May 15 2005, 07:43 PM
ale jak to wyjdzie cenowo ? hmm... ale moze wezmiemy cos z innych lat ? bo jesli wezmiemy 3 koncerty pod rzad z roku 2005 to set listy beda BARDZO podobne...
AdiK, wysil się i poczytaj co było wcześniej napisane
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Trissi@May 15 2005, 08:34 PM
Hej!

Mam bootleg koncert z Madrytu 2005. Prawdziwy boot z reki, jakby sie bylo na koncercie. Pare utoworow pominionych np. Rudiger. Jakosc w porzadku.. ale moglaby byc lepsza..
Ktos zainteresowany?
Najchetniej umiescilabym w sieci, ale nie posiadam servera.. chyba, ze ktos z Was ma to bym wrzucila..
Nagrywarki na razie nie posiadam, ewentualnie za jakies 2 tygodnie cos udaloby mi sie wymyslic jesli chodzi o nagranie i wyslanie plytki.

Magda
u holendra jest Rudiger (http://home.planet.nl/~tol00239/02042005_dvd.htm), więc masz coś innego.
Odpowiedz
Więc sprawy wyglądają tak:
Madryt: 6 osób chętnych (tomek,kuba87,sony,StonyRR,MT1,Piotr)
Stuttgart 3 osoby chętne (blue arek,sony,Piotr)
Hanover 9 osób chętnych (tomek,kuba87,Piotrd,sony,StonyRR,basia,realgar,MT1,Piotr).
Ja jutro wysyłam kasę do Holendra. Płyty powinny być gdzieś za póltora tygodnia (niestyty, on dopiero wysyła płyty jak dostanie pieniążki).
Cały czas zastanawiam się co zrobić ze Stuttgartem bo trochę za mało chętnych,ale chyba wyślę.
Teraz poproszę wszystkich o kontakt do mnie na maila: adam.musiuk@wp.pl
Proszę też o propozycję, jak bedziecie wpłacać za moje kopie (poczta, bank?), bo nie mam z tym doświadzenia.
Odpowiedz
Trochę się obudziłem... Biorę wszystkie trzy...
A long time ago, came man on the track... cudne
Odpowiedz
No troszkę mnie zmartwiliście, bo kasa już poszła do Holandii a ja na mailu mam 3 (słownie: trzy potwierdzenia) chęci zakupu Smutny
Odpowiedz
Dzisiaj będzie usmiech Uśmiech , bo już trochę wiecej osób się odezwało. Mam nadzieję więc, że wszystko będzie dobrze. Jeśli więc wszystko się uda, mam nieśmiałą propozycję aby w przyszłości powtórzyć tą akcję i zamówić coś jeszcze. wyżej znalazłem propozycję Barcelony 2001 ja od siebie dorzucam propozycję: http://home.planet.nl/~tol00239/dutchtv_dvd.htm -mam część tego w wersji audio i jest NIESAMOWITE!
Odpowiedz
Te występy promocyjne zapowiadają się dosyć ciekawie. Uśmiech Zwłaszcza, że można tam znaleźć utwory nieobecne na trasach koncertowych.

"vocals live" to po prostu playback? ładnie to gość sformułował Duży uśmiech
A hen can lay a golden egg but she still can't sing
Well the hen's alright but the harp is everything
Odpowiedz
W przypadku Marka wolałbym vocal z playbacku a resztę na żywo!
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by MT1@May 21 2005, 09:21 PM
W przypadku Marka wolałbym vocal z playbacku a resztę na żywo!
Na szczęście Mark nigdy sie na to nie zdecydował Oczko Uśmiech
Odpowiedz
Pytanie do aaadama - czy już coś przyszło?
Odpowiedz
MT1 niestety nie Smutny i co gorsze nie mam już na to wpływu. Teraz to już wszystko w rękach (a moze bardziej nogach) poczty. Z drugiej strony, myślałem, że po wejściu do Europy to będzie chciaż z przesyłkami porządek. Okazuje się jednak, że jak bym poszedł do Holandii piechotą tam i spowrotem to było by szybciej. Teraz jestem jeszcze ciekaw czyh przesyłka przyjdzie otwarta (jak to niemal zawsze dawniej było)?
Odpowiedz
Aaadam nie przejmuj się pocztą... To, że ciężko z nimi współpracować to normalka... obawiam się, że przesyłka przyjdzie otwierana, sprawdzana, a co, a do kogo, a za co itp itd... Ale co tam, nie warto się na nich wkurzać bo po co... żeby zepsuć sobie humor akurat na oglądanie tego, co przesyłka zawierać będzie? Nieeee - pozdr!! Uśmiech
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
przsylka do Eurpy i z ma isc 3 dni
ja sam czekam na bardzo wazny priorytet ktory wedlug poczty mial byc wczoraj
Odpowiedz
moja do holandii szla prawie dwa tygodnie (poleconym listem+priorytet za 7.80 zL), spowrotem idzie juz prawie tydzien, wiec mowa o 3 dniach to chya jakiś żart (ludzie gdzie my żyjemy?)
Odpowiedz
witam!

niestety Adamie poczta polska to firma bardzo wolno działająca! Ja wysłałem już bardzo dużo priorytetów za granicę do Europy czy też do USA i to że oni mówią że przesyłka priorytetowa idzie 3 dni na terenie europy to jest absolutną nieprawdą! bo taki normalny oczekiwania od wysłania to jest 7-9 dni, no czasem zdarzy się szybciej ale to są wyjątki niestety. Szkoda że nie ma firmy konkurencyjnej do poczty...
Na pocieszenie dodam że nigdy dla mnie nie zdażyło się tak że przesyłka gdzieś zagineła! choć przysnam że czasem już traciłem nadzieje że dojdzie,

niestety w takim kraju żyjemy a nie innym...

ps. a jaka jest wtedy wielka radość jak tak długo czekasz na przesyłkę i potem nagle do ciebie dojdzie hehe Uśmiech
Odpowiedz
A czy zdarzylo sie komus ze zaginal priorytet na terenie kraju? Bo mnie tak Smutny Marcin - z tego miejsca jeszcze raz sorx Smutny To naprawde nie moja wina Smutny W kazdej chwili moge zrobic kopie i sendnac jeszcze raz!
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
A jak może nie zginąć, skoro priorytet z koszulka Knopfler.pl listonosz (poniewaz nikt mu nie otworzyl drzwi do klatki) zostawil pod drzwiami, dosłownie na ulicy (nie żartuje, naprawdę tak było )
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by aaadam@Jun 4 2005, 09:27 PM
A jak może nie zginąć, skoro priorytet z koszulka Knopfler.pl listonosz (poniewaz nikt mu nie otworzyl drzwi do klatki) zostawil pod drzwiami, dosłownie na ulicy (nie żartuje, naprawdę tak było )
Właśnie...dlatego też jestem zwolennikiem listów poleconych... Uśmiech
Priorytet, może być, ale 'polecony', gdy wysyłam coś ważniejszego komuś aniżeli kartka pocztowa, to przede wszystkim...
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz