Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dvd Bootlegi
z doświadczenia i z dobrych kontaktów z tym Holendrem wiem że jest on na necie około godziny 18-20 bo zawsze mi w tych okolicach odpowiadał,
Paweł
Odpowiedz
Ja równiez jestem zainteresowany bootlegami DVD. Zreszta w jego ofercie jest chyba najwięcej DVD niz u kogolwiek.
Odpowiedz
No to mam problem Smutny . Kontakt nawiązany ale okazuje się, ze u niego wsyzstkie dvd sa w standarcie dvd+r. Ja mam nagrywarke dvd-rw. Czy jest jakaś osoba, która wie czy uda mi się przegrać na swojej nagrywarce te holenderskie płyty? (Moja nagrywarka to: Pioneer DVD-RW DVR-K13A)
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by aaadam@May 12 2005, 11:32 AM
No to mam problem Smutny . Kontakt nawiązany ale okazuje się, ze u niego wsyzstkie dvd sa w standarcie dvd+r. Ja mam nagrywarke dvd-rw. Czy jest jakaś osoba, która wie czy uda mi się przegrać na swojej nagrywarce te holenderskie płyty? (Moja nagrywarka to: Pioneer DVD-RW DVR-K13A)
Kurcze to nie jest żaden problem. Prawie wszystkie nagywarki dvd kupione w ostatnich 2 latach potrafią obsługiwac bez problemów zarówno "minusy" jak i "plusy".
a ponadto nie ma żadnego problemu, żeby przegrać z plusów na misy i odwrotnie...
to naprawdę jest mały problem...
Odpowiedz
Jasne, kupłem swego laptopa we wrześniu zeszłego roku, więc myślisz, że wszystko bedzie ok?
Jednak może ktoś z forumowiczów ma doświadczenie z taką nagrywarką, bo wolałbym być pewnien w 100% (ja najpierw będę musiał zainwestować około 200 zł w te płyty i jak wyjdzie, że one są u mnie nieprzegrywalne - to będzie kompletna kicha).
Odpowiedz
Pisze sie na to Uśmiech
Odpowiedz
witam!

tak to prawda ten Holender zawsze nagrywa na płytach DVD+R, ale nie martw się to nie jest żaden problem! Twoja nagrywarka powinna spokojnie poradzić sobie z płytami DVD+R, a jeśli jakimś cudem sobie nie poradzi to przyślesz płyty dla mnie i ja nagram Ci na płytach DVD-R, nie ma problemu Uśmiech to kiedy zamawiasz???
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by aaadam@May 12 2005, 12:20 PM
Jasne, kupłem swego laptopa we wrześniu zeszłego roku, więc myślisz, że wszystko bedzie ok?
Jednak może ktoś z forumowiczów ma doświadczenie z taką nagrywarką, bo wolałbym być pewnien w 100% (ja najpierw będę musiał zainwestować około 200 zł w te płyty i jak wyjdzie, że one są u mnie nieprzegrywalne - to będzie kompletna kicha).
według tego co mi się udało ustalic to Twoja nagrywarka jest dwusystemowa, czyli obsługuje zarówno minusy jak i plusy. więc nie powinno byc problemów.
A żeby się upewnić na 100% ściągnij ten programik http://www.cdspeed2000.com/files/NeroInfoTool_301.zip , rozpakuj go i uruchom.
ten programik pokaże Ci czy twoja nagrywarka na 100% obsługuje nagrywanie plusów.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by aaadam@May 12 2005, 12:20 PM
według tego co mi się udało ustalic to Twoja nagrywarka jest dwusystemowa, czyli obsługuje zarówno minusy jak i plusy. więc nie powinno byc problemów.
A żeby się upewnić na 100% ściągnij ten programik http://www.cdspeed2000.com/files/NeroInfoTool_301.zip , rozpakuj go i uruchom.
ten programik pokaże Ci czy twoja nagrywarka na 100% obsługuje nagrywanie plusów.
Odpowiedz
witam!
tak Adamie niczym się nie przejmuj Uśmiech Twój sprzęt poradzi sobie z tymi DVD+R, zresztą chodzi tylko o to by twa nagrywarka czytała (odtwarzała) płyty DVD+R a z tym naprawde nie powinno byc problemów, bo nawet stare odtwarzacze komputerowe DVD odtwarzają bez problemu DVD+R, bo chodzi o to byś zgrał te płyty na twardy dysk bo potem to sobie już je nagrasz na DVD-R.
Odpowiedz
Poradzi sobie bez problemu. Nie przjmuj się tym Adam Uśmiech
Odpowiedz
także zamawiaj śmiało bo tu nie ma na co czekać Duży uśmiech
tea
Odpowiedz
Jeśli byłaby szansa też się załapać, to jestem jak najbardziej chętny.
Dysponuję nagrywarką DVD, więc mogę też pomóc przy ewentualnym kopiowaniu.
Chyba każdy z nas chciałby mieć taką pozycję w swoich zbiorach.
Odpowiedz
ja też!, ja też! (się piszę i dysponuję nagrywarką) Duży uśmiech
A long time ago, came man on the track... cudne
Odpowiedz
ja również oczywiście
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
Ja także pomoge jezeli chodzi o kopiowanie Uśmiech
Odpowiedz
No już wszystko wiem, bo gadałem z holendrem. Od każdego dvd chce po 12,5 euro (jeśli dvd podwójne to po 25 euro), wiec na nasze to jest: około 50 zł. Więc jeśli na każdą płytę znajdzie się 5 chętnych to wyjdzie: 10 zł + koszt płyty (czyli okolo 3 zł) + koszt przesyłki (okolo 5 zł). Dlatego proszę podajcie którymi płytami jesteście zainteresowani.
MADRYT: http://home.planet.nl/~tol00239/02042005_dvd.htm
STUTTGART: http://home.planet.nl/~tol00239/100405_dvd.htm
HANNOVER: http://home.planet.nl/~tol00239/140405_dvd.htm

Oczywiście jeśli będzie wiecej chetnych cena spadnie (ja oczywiście nie zarabiam na tym).
Zakładam, że jeśli ktoś zechce wszystkie płyty to będzie go to kosztować: 50 zł + 15 zł (koszt płyty) + 5 zł(koszt wysyłki)=70 zł

No ale nic wpisujcie się, jak mówie jak będzie wiecej chetnych to bedzie taniej, a jak mniej to najwyzej zamówie tylko Madryt i np. Hannover.
Odpowiedz
Witam, super - w takim razie ja poprosze MADRID i HANNOVER... Podaj szczegóły dot. pieniążków
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
hmmm trudny wybór (chciałoby sie wszystko). Hmm co do Madrytu, to właśnie przed chwiłą sćiągnałoem z netu yaki o to pliczek Mark Knopfler (Directo Madrid 02-04-05).mpg i wszystko byłoby ok, ale w okolicy patałętał się jakiś nawiedzony hiszpan i mam wrażenie, że nonstop darł się do telefonu, tu MK gra BiA a koleś nasówa jak najęty w tym swoim dziwnym narzeczu. Więc pozostaje wybór chyba między koncertami niemieckimi.wiadomo coś na temat jakości dźwięku w którym nagraniu lepiej brzmi???
Moiże zróbmy tak, przyłącvze się do tej płyty z Niemiec, którą zamówi więcej osób...
Odpowiedz
Cześć,
Piszę się na wszystkie trzy koncerty. Niezależnie ilu bedzie chętnych.
Moje DVD nie może się doczekać tej uczty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz