Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dvd Bootlegi
a co do kamery, to miałem nagrać ten koncert lecz niestety sprzęt był siostry a ona miała w ten dzień wesele no i nie udało mi się jej niestety przekonać że koncert jest o wiele wiele bardziej ważny, ehhhh bardzo żałuje że nie nagrałem!
nie wiedziałem że można było wnosić kamery! mi zabrali... ale butelką ze spritem po koncercie już jej nie było ale za to wziełem sobie butelką pepsi Uśmiech
Grzesiu chciałbym się z Tobą skontaktować na priva, ale nie wiem jaki jest twój e-mail, bo ja wchodzę w Twoje dane to pisze że adres e-mail "private", jak możesz napisz do mnie maila na : pinkfan1@wp.pl
dzięki!
Odpowiedz
Galex, spróbuj do Grzesia na GG uderzyć (numer jest podany w profilu) albo skorzystaj z forumowej wiadomości prywatnej (ta ostatnia ostatnio przeżywa swój renesans Język )

P.S.
"ostatnia ostatnio" - masło maślane Uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
ja tam czekam az Grzes da cynk na forum, ze juz gotowe Uśmiech im dluzej bede czekal tym bardziej sie bede cieszyl z nagrania B) <lol>
Odpowiedz
A ktoś nagrywał koncert w Spodku ?
Odpowiedz
Widzę Galex, że Ty też Spite'a straciłeś... ja tak samo, nówka, nawet nie napoczęta flaszka sprite'a poszła się ... odkręcić... Język Ale czego się nie robi dla czegoś tak pięknego co było potem... A i koszulke kupiłem za 100 złotych, a zaraz zamówie sobie czarną klubową bo wygląda poprostu PIĘKNIE... wielkie gratulacje i uznanie dla projektanta ( kto nim jest bo nie pamiętam - wybaczcie ) za naprawdę profesjonalną robote...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Igor23@May 8 2005, 10:52 PM
najlepszy będzie chyba bootleg Madrid 2005 co na to aaadam ?
mysle przede wszystkim właśnie o tym dvd Duży uśmiech
Odpowiedz
Ok, widzę, że jest trochę chętnych, będę się kontaktował z Holandią (bo gościu właśnie tam mieszka) i zobaczę co z ceną. Myślę jednak, że będzie tak, że przedstawię Wam parę płyt na które się dogadałem a zamówię tyle, zeby wyszło po 10 zł od płyty. Czyli jeśli cena płyty wyjdzie (40 zł - tyle się spodziewam) i będzie 4 chętnych (razem ze mną) to ją biorę, jesli będzie 8 chetnych to wezmę wtedy 2 płyty itd. Czyli płyta dla każdego by wyszła po 10 zł + koszt czystej płyty i przesyłki. Oczywiście na początku wszystko ja pokryję a potem będę Wam kopiował i wysyłał. Czy taki układ Was zadawala?
Odpowiedz
Mnie nawet bardzo zadowala, czekam na dalsze info... Uśmiech
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
ja również czekam na info bo jakąś pamiątkę chciałbym mieć z tej trasy
tea
Odpowiedz
Taaak, to faktycznie będzie jakaś pamiątka Duży uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
o matko!!!!!!!! za nagranie koncertu na Torwarze to chyba dałbym się pokroić...
plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by aaadam@May 9 2005, 10:24 PM
Ok, widzę, że jest trochę chętnych, będę się kontaktował z Holandią (bo gościu właśnie tam mieszka) i zobaczę co z ceną. Myślę jednak, że będzie tak, że przedstawię Wam parę płyt na które się dogadałem a zamówię tyle, zeby wyszło po 10 zł od płyty. Czyli jeśli cena płyty wyjdzie (40 zł - tyle się spodziewam) i będzie 4 chętnych (razem ze mną) to ją biorę, jesli będzie 8 chetnych to wezmę wtedy 2 płyty itd. Czyli płyta dla każdego by wyszła po 10 zł + koszt czystej płyty i przesyłki. Oczywiście na początku wszystko ja pokryję a potem będę Wam kopiował i wysyłał. Czy taki układ Was zadawala?
piszę się na to na 100 % B)
A hen can lay a golden egg but she still can't sing
Well the hen's alright but the harp is everything
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by StonyRoadRider+May 10 2005, 01:00 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (StonyRoadRider @ May 10 2005, 01:00 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-aaadam@May 9 2005, 10:24 PM
piszę się na to na 100 % B) [/b][/quote]
ja też bardzo chętnie dołacze się do tego przedsięwziecia Uśmiech
Odpowiedz
Aaadam kiedy do napiszesz do Holendra bo ja już nie mogę się doczekać żeby odtwarzać sobie bootlega na ogrągło
tea
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Piotrd+May 10 2005, 12:02 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Piotrd @ May 10 2005, 12:02 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Cytat:Originally posted by StonyRoadRider@May 10 2005, 01:00 AM
<!--QuoteBegin-aaadam@May 9 2005, 10:24 PM
[b] Ok, widzę, że jest trochę chętnych, będę się kontaktował z Holandią (bo gościu właśnie tam mieszka) i zobaczę co z ceną. Myślę jednak, że będzie tak, że przedstawię Wam parę płyt na które się dogadałem a zamówię tyle, zeby wyszło po 10 zł od płyty. Czyli jeśli cena płyty wyjdzie (40 zł - tyle się spodziewam) i będzie 4 chętnych (razem ze mną) to ją biorę, jesli będzie 8 chetnych to wezmę wtedy 2 płyty itd. Czyli płyta dla każdego by wyszła po 10 zł + koszt czystej płyty i przesyłki. Oczywiście na początku wszystko ja pokryję a potem będę Wam kopiował i wysyłał. Czy taki układ Was zadawala?
piszę się na to na 100 % B) [/b]
ja też bardzo chętnie dołacze się do tego przedsięwziecia Uśmiech [/b][/quote]
Ok też w to wchodze
Odpowiedz
Mnie tez dopiszcie Oczko
It's what it is...
Odpowiedz
To ja tez dolaczam!!!
&quot;Come up and feel the sun
A new morning has begun...&quot;
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Igor23@May 10 2005, 12:56 PM
Aaadam kiedy do napiszesz do Holendra bo ja już nie mogę się doczekać żeby odtwarzać sobie bootlega na ogrągło
Dzisaj napisałem, ale coś skubany się nie odzywa - poczekamy do wieczora, może się pojawi.
Odpowiedz
a zjakiego koncertu to bedzie bootleg ? moze beda mili z Poland B)
Odpowiedz
jestem także chętny i piszę się na to Duży uśmiech
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz