Liczba postów: 275
Liczba wątków: 14
Hm, mam pytanie... a raczej prosbe. Posiada ktos jakiegos bootlega Straits z Wembley? Obojetne czy rocznik '85 czy '91. Po prostu za malo jest video na ftpie

Gdyby ktos mial pod reka to moglby wrzucic? :mellow:
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Liczba postów: 474
Liczba wątków: 22
wrzuciłem na ftp do katalogu różne te dwa nowe utwory MK z Emmylou
Liczba postów: 57
Liczba wątków: 1
CZY KTOS MOZE PODLOZYC NA FTP KONGRESOWA 2001
SPRAWA DLAMNIE BARDZO WAZNA
Z GORY DZIEKUJE :wub:
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
10 lat temu dokładnie 14 marca miała miesce ogólno-wiatowa radiowa premiera pierwszej płyty Marka Knopflera Golden Heart To bezprecedensowe wydarzenie w radiofonii na szczęcie nie ominęło tego dnia naszego kraju. Tak więc z wypiekami na twarzy w ten wieczór bardzo dokładnie sprawdziłem wszystko aby to wydarzenie zarejestrować. Oczywicie Polskie Radio Program Trzeci i przed mikrofonem Piotr Kaczkowski a w Nashville Mark. Serdecznie polecam piękna opowieć i mšdra jak to zwykle kiedy Mark chce nam co opowiedzieć. O sobie, o muzyce. Odszukałem te kasetę która w moich skromnych archiwach zajmuje szczególne miejsce. Musicie się z tym zapoznać! Proszę szukac na FTP-ie w katalogu: <różne> pod tytułem Nashville.
ps. na poczštku tego nagrania zachował się największy Sułtan Swingu w Polsce Leszek Adamczyk który przed laty w sobotę podarował nam DS/MK ale chyba pomylił nagrania bo Mark na płycie Jimmiego Naila raczej zagrał tylko w tytułowym nagraniu czyli Big River a nie Love Johna Lennona. Ale chyba jeszcze wtedy o tym nie wiedziałem
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
wietna wiadomoć Drogi Robsonie.
Jeli masz jeszcze jakie nagrania audycji Piotra Kaczkowskiego to serdecznie prosze o więcej !! Mam trochę audycji z tego roku gdyby kto reflektował.
Pozdrowionka.
Liczba postów: 474
Liczba wątków: 22
Mam goršcš probę -czy ktos mógłby mi wysłać na email "down to the waterline" z "Live at the BBC"?
Zgrywam jednš audycję radiowš na dysk, ale na włanie na "Down.." powstała dziura zwišzana ze zmianš kasety podczas nagrywania

i chcę wkleić ten kawałek z innego ródła.
email:
pawel_1976@gazeta.pl, z góry dziękuję
Liczba postów: 757
Liczba wątków: 20
Bartek, co się dzieje od wczoraj z FTP ?
tea
Liczba postów: 757
Liczba wątków: 20
Bartek przy logowaniu do FTP trzeba podać hasło w nowej linijce, której nigdy nie było. O co chodzi z tym hasłem ?
tea
Ja nie mam, żadnej linijki. Nie wiem, musze sprawdzić.
Ale działa czy nie?
Liczba postów: 229
Liczba wątków: 7
Włanie cišgam plik a więc działa ( armaty ; ) )
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 0
Wrzuciłem parę ciekawostek na ftp-a, możecie pogrzebać - między innymi dodałem katalog gdzie moglibymy wrzucać covery - razem z jednym ciekawym nagraniem.
Jak chcecie abym załadował co z bootlegów to dajcie znać (lista jest na forum w dziale bootlegi) - przez więta będę miał więcej czasu to mogę to załadować.
Tak przy okazji jak wam sie podoba styl Marka w "Let's Play House"?
Niele... może następna płyta będzie włanie taka?
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Żeby tylko można było się połšczyć
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Faktycznie, co nie działa...
Liczba postów: 117
Liczba wątków: 1
No włanie tez nie moge się połšczyć od wczoraj. Bartek co się dzieje??
All the way down the telegraph road
Proszę o troszkę cierpliwoci, na AP sš jakie większe zmiany w serwerowni i musimy poczekać. Może to potrwać ponad tydzień.
A szkoda bo w więta zawsze jest troche więcej wolnego czasu
ale proszę sprawdzać, bo może będzie już. Nawet teraz działa.
Liczba postów: 875
Liczba wątków: 3
Działa. Można zasysać.
Mam jednš uwagę/probę żeby nie wrzucać na serwer studyjnych - ogólnodostępnych płyt DS i MK. Raczej każdy fan je ma, a z drugiej strony wiadczy to nieładnie o naszym podejciu do własnoci intelektualnej ulubionego artysty.
Niech tu będš bootlegi i różne rarytasy trudno dostępne.