Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ftp Knopfler.pl
Hm, mam pytanie... a raczej prosbe. Posiada ktos jakiegos bootlega Straits z Wembley? Obojetne czy rocznik '85 czy '91. Po prostu za malo jest video na ftpie Oczko Gdyby ktos mial pod reka to moglby wrzucic? :mellow:
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz
wrzuciłem na ftp do katalogu różne te dwa nowe utwory MK z Emmylou
Odpowiedz
CZY KTOS MOZE PODLOZYC NA FTP KONGRESOWA 2001

SPRAWA DLAMNIE BARDZO WAZNA

Z GORY DZIEKUJE :wub:
Odpowiedz
10 lat temu dokładnie 14 marca miała miesce ogólno-œwiatowa radiowa premiera pierwszej płyty Marka Knopflera Golden Heart To bezprecedensowe wydarzenie w radiofonii na szczęœcie nie ominęło tego dnia naszego kraju. Tak więc z wypiekami na twarzy w ten wieczór bardzo dokładnie sprawdziłem wszystko aby to wydarzenie zarejestrować. Oczywiœcie Polskie Radio Program Trzeci i przed mikrofonem Piotr Kaczkowski a w Nashville Mark. Serdecznie polecam piękna opowieœć i mšdra jak to zwykle kiedy Mark chce nam coœ opowiedzieć. O sobie, o muzyce. Odszukałem te kasetę która w moich skromnych archiwach zajmuje szczególne miejsce. Musicie się z tym zapoznać! Proszę szukac na FTP-ie w katalogu: <różne> pod tytułem Nashville.

ps. na poczštku tego nagrania zachował się największy Sułtan Swingu w Polsce Leszek Adamczyk który przed laty w sobotę podarował nam DS/MK ale chyba pomylił nagrania bo Mark na płycie Jimmiego Naila raczej zagrał tylko w tytułowym nagraniu czyli Big River a nie Love Johna Lennona. Ale chyba jeszcze wtedy o tym nie wiedziałem
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Œwietna wiadomoœć Drogi Robsonie.

Jeœli masz jeszcze jakieœ nagrania audycji Piotra Kaczkowskiego to serdecznie prosze o więcej !! Mam trochę audycji z tego roku gdyby ktoœ reflektował.

Pozdrowionka.

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Mam goršcš proœbę -czy ktos mógłby mi wysłać na email "down to the waterline" z "Live at the BBC"?
Zgrywam jednš audycję radiowš na dysk, ale na właœnie na "Down.." powstała dziura zwišzana ze zmianš kasety podczas nagrywania Uśmiech i chcę wkleić ten kawałek z innego Ÿródła.
email: pawel_1976@gazeta.pl, z góry dziękuję
Odpowiedz
Bartek, co się dzieje od wczoraj z FTP ?
tea
Odpowiedz
Ftp - reinstalacja systemu - przerwa do niedzieli.
Bardzo przepraszam za przerwę. Uśmiech
Odpowiedz
Bartek przy logowaniu do FTP trzeba podać hasło w nowej linijce, której nigdy nie było. O co chodzi z tym hasłem ?
tea
Odpowiedz
Ja nie mam, żadnej linijki. Nie wiem, musze sprawdzić.

Ale działa czy nie?
Odpowiedz
Właœnie œcišgam plik a więc działa ( armaty ; ) )
Odpowiedz
Wrzuciłem parę ciekawostek na ftp-a, możecie pogrzebać - między innymi dodałem katalog gdzie moglibyœmy wrzucać covery - razem z jednym ciekawym nagraniem.

Jak chcecie abym załadował coœ z bootlegów to dajcie znać (lista jest na forum w dziale bootlegi) - przez œwięta będę miał więcej czasu to mogę to załadować.
Odpowiedz
Tak przy okazji jak wam sie podoba styl Marka w "Let's Play House"?

NieŸle... może następna płyta będzie właœnie taka?
Odpowiedz
Żeby tylko można było się połšczyć Smutny
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Faktycznie, coœ nie działa...
Odpowiedz
No właœnie tez nie moge się połšczyć od wczoraj. Bartek co się dzieje??
All the way down the telegraph road
Odpowiedz
Proszę o troszkę cierpliwoœci, na AP sš jakieœ większe zmiany w serwerowni i musimy poczekać. Może to potrwać ponad tydzień.
Odpowiedz
A szkoda bo w Œwięta zawsze jest troche więcej wolnego czasu Oczko
Odpowiedz
ale proszę sprawdzać, bo może będzie już. Nawet teraz działa.
Odpowiedz
Działa. Można zasysać.
Mam jednš uwagę/proœbę żeby nie wrzucać na serwer studyjnych - ogólnodostępnych płyt DS i MK. Raczej każdy fan je ma, a z drugiej strony œwiadczy to nieładnie o naszym podejœciu do własnoœci intelektualnej ulubionego artysty.
Niech tu będš bootlegi i różne rarytasy trudno dostępne.
Odpowiedz