![]() |
|
|
|
|
#376 |
|
Single handed sailor
|
Skromne odniesienie do piątkowej uczty, ale rozumiem, że ten koncertowy Speedway w niedzielnym minimaxie pochodził z innego miejsca aniżeli Wrocław ?
|
|
|
#377 |
|
Sultan of swing
|
Bardzo skromne.
|
|
|
#378 |
|
Sultan of swing
|
Zapowiedź na dziś:
Mark Knopfler, Ansley Lister, Buddy Whittington, B.B. King, Joe Bonamassa, Johnny Lang, Slash, Steve Lukater, Lee Ritenour, Magda Piskorczyk, Riverside, Votum, Laurie Anderson, Agnes Buen Garnas... To może jakiś wrocławski Knopfler...? ![]()
|
|
|
#379 |
|
Sultan of swing
|
No i proszę "Border Reiver" z Wrocławia
![]()
|
|
|
#380 |
|
Donegan
|
MiniMax otwiera "Boreder Reiver" z Wrocławia
![]() |
|
|
|
|
|
#381 |
|
Sultan of swing
|
Będzie więcej
![]()
|
|
|
#382 |
|
Donegan
|
Poleciały podziękowania dla Robsona
![]() |
|
|
|
|
|
#383 |
|
Sultan of swing
|
"Hill Farmer's Blues" ja piernicze ależ to brzmi. Po raz pierwszy mam okazję na żywo przez radio to uslyszeć![]() O pięknie i jeszcze "The Highwayman" z Jimmy Webbem.
|
|
|
#384 |
|
Single handed sailor
|
Dolaczylem do grona sluchajacych w trakcie Hill Farmer`s Blues. Pieknie, wspomnienia wracaja po raz kolejny.
A album Webba (o ktorym przyznaje szczerze, ze slysze pierwszy raz w zyciu, nie liczac sedziego pilkarskiego), po 2 kawalkach ktore zostaly puszczone na antenie wydaje sie byc warty zainteresowania... ![]()
|
|
|
#385 |
|
Single handed sailor
|
O nowej plycie Johna Illsleya powiedziano ze zostala nagrana tak jak gdybysmy nadal zyli w latach 80-tych. Taka informacja (przynajmniej wedlug mnie lata 80-te to jedne z najlepszych w historii muzyki) w polaczeniu z bardzo sympatycznym kawalkiem zagranym na natenie (nie jestem pewnym czy nie tytulowym) oraz goscinnym wystepem MK sa sygnalem ze powinienem jak najszybciej siegnac po tej tytul i zaczac jak najszybciej nadrabiac zaleglosci...
Pozdrowienia dla wszystkich forumowych sluchaczy Trojki! W.
|
|
|
#386 |
|
Donegan
|
Jakie piękne zakończenie - cztery Knopflery pod rząd !!
Gdyby ktoś przegapił : http://chomikuj.pl/MarekET/003-+Mini...k+-25-07-2010r |
|
|
|
|
|
#387 |
|
Sultan of swing
|
O tak! To prawdziwa przyjemność posłuchać koncertu na którym sie było
![]()
|
|
|
#388 |
|
Ragpicker
|
Wlasnie polecialo BiA z Wroclawia
![]()
|
|
|
#389 |
|
Sultan of swing
|
I właśnie tej wersji wysłuchalem na mojej ukochanej wsi pod gwiazdami. Było magicznie. Zresztą podobnie jak tydzień temu ze "Speedway At Nazareth"
Zapowiedź na dziś: Chris Rea, Eric Burdon, Gary Brooker, Beirut, Living Colour, Opeth, Anathema, Lisa Gerrard, Brendan Perry, Kula Shaker, Mark Knopfler, John Illsley, Mark Cohn...
|
|
|
#390 |
|
Sultan of swing
|
Poszło Telegraph jako ostatnia wisienka urodzinowego tortu
![]()
|
![]()
|