17.02.2006, 01:25
Cytat:Originally posted by crocos@Feb 9 2006, 11:31 PMWczoraj sobie obejrzałem Rockpalast z mojš Paniš. Pani co prawda nie jest fankš DS, a słuchajšc najnowszych dokonań Marka wręcz zasypia, lecz (o boska!
Sorki ale gdzie ten Rockpalast?
obejrzała ze mnš calutki koncert, a ponadto stwierdziła, co następuje:a) Mimo tak niewielu instrumentów zespól buduje imponujšcš "cianę dzwięku", nie ma żadnych luk, wszystko jest na swoim miejscu, wietna aranżacja.
B) Mark uroczo dystansuje się od siebie samego - robi miny, błaznuje, gra na luzie. Widać na pierwszy rzut oka, że to skromny, sympatyczny jegomoć.
c) Włanie ten luz - Knoplflerowi niemal same spod ręki wychodzš perełki, bez wysiłku tworzy małe arcydzieła.
I pomyleć, że zaczęła od niemal całkowitej niechęci do Marka :] Jeszcze skończy się na tym, że sama będzie mnie cišgnšć na koncert
BTW: miesznie jest słuchać wypowiedzi wczesnych dajerstrejtsów, kiedy mówiš, że w życiu nie zagraliby na stadionie i że sš raczej takim kameralnym, małym zespołem :]
Podsumowujšc: genialny koncert, piękne przeżycie dla każdego kto lubi Markowš muzykę
Jeszcze raz dziękuję, Toloth!