23.04.2005, 19:23
Robson, Pablosan , Dominika , Howard , Grzegorz i inni ! Popieram Was całkowicie ! Nigdzie, nigdzie nie spotkalem sie z taką życzliwościa ludzi jak na tym forum...
Rozumiem SHS by może jak to pisałeś miałeś zły dzień ( każdy takie ma ) , ale NIE MUSIAŁEŚ obraża niewinnych i ŻYCZLIWYCH LUDZI ...
Każdy kiedyś był nowy na tym forum ( ja o sobie nie mogę jeszcze powiedziec, ze jestem stałym bywalcem ... ) , ale NIKT nie rozpętał takiej burzy ...
Ciekawi mnie także to dlaczego tak nas ( społeczeństo fanów ) zaatakowałeś ?
Przecież Mark Knopfler i Bob Dylan znali i lubili się
...
Mimo wszystko jednak wydaję mi się, że wszystkie niesnaski pomiędzy użytkownikami forum a tobą nie powinny burzy wspaniałej atmosfery panującej tutaj. Dlatego też z mojej strony " zakopuję topór wojenny "
...
Następnym razem jak będziesz " nie w sosie " to nie wchodz na forum
i poczytaj trochę postów ... tam jest WIELE oznak życzliwości społeczeństwa Markomanów
Rozumiem SHS by może jak to pisałeś miałeś zły dzień ( każdy takie ma ) , ale NIE MUSIAŁEŚ obraża niewinnych i ŻYCZLIWYCH LUDZI ...
Każdy kiedyś był nowy na tym forum ( ja o sobie nie mogę jeszcze powiedziec, ze jestem stałym bywalcem ... ) , ale NIKT nie rozpętał takiej burzy ...
Ciekawi mnie także to dlaczego tak nas ( społeczeństo fanów ) zaatakowałeś ?
Przecież Mark Knopfler i Bob Dylan znali i lubili się
...Mimo wszystko jednak wydaję mi się, że wszystkie niesnaski pomiędzy użytkownikami forum a tobą nie powinny burzy wspaniałej atmosfery panującej tutaj. Dlatego też z mojej strony " zakopuję topór wojenny "
...Następnym razem jak będziesz " nie w sosie " to nie wchodz na forum
i poczytaj trochę postów ... tam jest WIELE oznak życzliwości społeczeństwa Markomanów