21.04.2005, 22:24
"Jesli to wszystko takie fajne i slodkie, to czemu paru kozakow sie chwali co ma, a nie oferuje zadnej drogi podzielenia sie tym 'towarem'?"
A podawane numery GG, a maile, a wiadomości wewnątrzforumowe?
nie uważasz, że właśnie służą do tego by się ze sobą kontaktować??
"Boje sie, ze jesli piszecie "szczegoly na priva" tzn. podajecie komus numer konta, etc. Moze wcale tak nie jest, ale taki laik jak ja na tym forum tego nie wie i nie ma jak sie dowiedziec."
Jaki numer konta?? O czym Ty mówisz? Skąd taki pomysł w ogóle? W tym "innym ortodoksyjnym kręgu fanów" tak jest?
Bo nie bardzo rozumiem.
Nawet przez myśl mi nie przyszlo abym mógł wziąć pieniądze za udostępnienie swoich skromnych zasobów (mam tylko około 30 nagrań nieoficjalnych - w porównaniu z Tobą jestem malućki
). I jestem przekonany, że nikt tego nie czyni za pieniądze. Sam otrzymałem nagrania z czystej życzliwości... Mam podać przykłady?
"Udowodnijcie mi, ze znajde nasladowcow... chyba ze jak Cutty Sark jestem reliktem inego obcego (a moze i wrogiego) swiata?"
Tylko byś udowadniał i udowadniał
nie mam ani ochoty udowadniać ani nie widzę sensu, by ktokolwiek chciał czytać to, że jeśli mam coś nagrane w dwóch kopiach przez przypadek to komuś odstępuję... że mam podwójne, to łaskawie komuś odstępuję...
Jeśli ktoś chciałby otrzymać coś ode mnie, to po prostu idę do sklepu, kupuję czyste płyty CD, zgrywam to co mam z nieoficjalnych nagrań, kupuję kopertę bąbelkową, oraz wysyłam to wszystko pocztą za ...
0 złotych (słownie: zero)
Koszty własne się nie liczą, liczy się ten Ktoś po drugiej stronie, który nie ma tego co ja mam.
Nie uważam, że jesteś reliktem innego świata, wrogiego, obcego czy jakiegoś tam innego świata...
Dlaczego takie myśli Ci kołaczą po głowie w ogóle?
Aha, co do światów, jestem dumny, że jestem Polakiem. "Polska natura" - na stereotypy Cię wzięło?
To takie płytkie... powiedz sam ...
<_<
A podawane numery GG, a maile, a wiadomości wewnątrzforumowe?
nie uważasz, że właśnie służą do tego by się ze sobą kontaktować?? "Boje sie, ze jesli piszecie "szczegoly na priva" tzn. podajecie komus numer konta, etc. Moze wcale tak nie jest, ale taki laik jak ja na tym forum tego nie wie i nie ma jak sie dowiedziec."
Jaki numer konta?? O czym Ty mówisz? Skąd taki pomysł w ogóle? W tym "innym ortodoksyjnym kręgu fanów" tak jest?
Bo nie bardzo rozumiem.
Nawet przez myśl mi nie przyszlo abym mógł wziąć pieniądze za udostępnienie swoich skromnych zasobów (mam tylko około 30 nagrań nieoficjalnych - w porównaniu z Tobą jestem malućki
). I jestem przekonany, że nikt tego nie czyni za pieniądze. Sam otrzymałem nagrania z czystej życzliwości... Mam podać przykłady? "Udowodnijcie mi, ze znajde nasladowcow... chyba ze jak Cutty Sark jestem reliktem inego obcego (a moze i wrogiego) swiata?"
Tylko byś udowadniał i udowadniał
nie mam ani ochoty udowadniać ani nie widzę sensu, by ktokolwiek chciał czytać to, że jeśli mam coś nagrane w dwóch kopiach przez przypadek to komuś odstępuję... że mam podwójne, to łaskawie komuś odstępuję...Jeśli ktoś chciałby otrzymać coś ode mnie, to po prostu idę do sklepu, kupuję czyste płyty CD, zgrywam to co mam z nieoficjalnych nagrań, kupuję kopertę bąbelkową, oraz wysyłam to wszystko pocztą za ...
0 złotych (słownie: zero)
Koszty własne się nie liczą, liczy się ten Ktoś po drugiej stronie, który nie ma tego co ja mam.
Nie uważam, że jesteś reliktem innego świata, wrogiego, obcego czy jakiegoś tam innego świata...
Dlaczego takie myśli Ci kołaczą po głowie w ogóle?
Aha, co do światów, jestem dumny, że jestem Polakiem. "Polska natura" - na stereotypy Cię wzięło?
To takie płytkie... powiedz sam ...
<_<
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"