Witajcie. Pomału zaczynamy dochodzić do siebie po tylu wrażeniach. Cieszymy się bardzo, że mogliśmy poznać tyle nowych osób na tegorocznym zlocie. Dziękujemy wszystkim za rozmowy, wymianę doświadczeń i za wspólne słuchanie muzy naszego Mistrza. Jeśli chodzi o sam koncert to po raz pierwszy zabraliśmy ze sobą naszego syna, Adama, był zachwycony. Jeśli chodzi o nas, był to nasz dopiero trzeci koncert Marka, więc nie mamy zbyt dużego stażu koncertowego. Generalnie podobało się, choć moim skromnym zdaniem były małe minusy. Wydaje mi się, że na początku koncertu zbyt mało selektywności poszczególnych instrumentów( taka mamałyga dźwięków), później było nieco lepiej ale generalnie dominowała perkusja skutecznie zagłuszając wirtuozerię Marka. Być może to celowy zabieg lub moje indywidualne odczucia ( sektor B3). Po Speedwayu ( wiadomo ,co było) było nieco lepiej. Może to kwestia miejsca, z którego się słucha. Generalnie nasz trzeci koncert do dziś brzmi nam w uszach jako niesamowite przeżycie dla duszy i pozostanie na długo w pamięci. Trochę liczyłem na Piper na koniec ale było po staremu
Ocena wątku:
|
Kraków - 13 lipca 2015 - Mark Knopfler World Tracker Tour
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Kraków - Fotki | Ania_M | 1 | 10,907 |
19.07.2015, 11:34 Ostatni post: k3rnel |
|