19.02.2010, 15:47
BET napisał(a):Ja sugeruje coacha greenline - kupujac bilet wczesniej przez internet jest duzo taniej. Z tymze to z Luton. Macku Wy ladujecie na Stansted? Szkoda
No właśnie , bo ja akurat jestem na rozdrożu. Bet - Ty lądujesz w Luton,tak?????
natomiast ekipa wrocławska w Stansted. Muszę obrac jakoś drogę Waszymi śladami, co byście nakierowali mnie jak dojechać z lotniska do centrum. Bedzie cudownie, tym bardziej , że nie znam języka.
Tymczasem wpadłem na genialny pomysł: Znam tytuły prawie wszystkich piosenek MK i DS i nimi tylko przyjdzie sie posługiwac w Londynie. Ciekawe czy to starczy??????
Macsa i Bet , prosze napiszcie jak będziecie jechać z lotniska do Hostelu. Postaram sie wylądować mniej więcej w tej samej porze co Wy i pójść Waszymi śladami. A może uda sie zegrać godziny przylotu i spotkamy sie na lotnisku.Ja startuje z Berlina, godzinę startu podpasuję do Waszych godzin lotu(jeszcze nie zamawiałem). Jak w przestworzach spotkacie samolot lecący w tym samym kierunku, a w okienku zobaczycie faceta w czerwonej koszulce ze znanym napisem, to pamietajcie ,że to ja.
We are the sultans of swing...