26.05.2008, 20:38
Cała przyjemnoć po mojej stronie, mam nadzieję, że nie zrobiłam zbyt wielu błędów
Jeżeli chodzi o "Marbletown" to jedyna wypowied Marka, jakš znalazłam na ten temat, jest w zasadzie krótkš opowieciš o tym gdzie i jak nagrywano piosenkę, więc nie wiem czy jest to to, o co Tobie chodzi
Mogę jeszcze troszkę poszperać.
Czy brać się za tłumaczenie wypowiedzi Marka o piosenkach z "Golden Heart",
"Sailing To Philadelphia","The Ragpicker's Dream", i "Shangri-La"? Macie ochotę czytać moje "wypociny" czy darować sobie?
Nie dam sobie ucišć głowy nad tym ile by mi to zajęło, nad tłumaczeniem, które tu zamieciłam, 3 dni siedziałam
To jak - chcecie?
Jeżeli chodzi o "Marbletown" to jedyna wypowied Marka, jakš znalazłam na ten temat, jest w zasadzie krótkš opowieciš o tym gdzie i jak nagrywano piosenkę, więc nie wiem czy jest to to, o co Tobie chodzi
Mogę jeszcze troszkę poszperać.Czy brać się za tłumaczenie wypowiedzi Marka o piosenkach z "Golden Heart",
"Sailing To Philadelphia","The Ragpicker's Dream", i "Shangri-La"? Macie ochotę czytać moje "wypociny" czy darować sobie?
Nie dam sobie ucišć głowy nad tym ile by mi to zajęło, nad tłumaczeniem, które tu zamieciłam, 3 dni siedziałam
To jak - chcecie?
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us