15.05.2008, 11:42
Cytat:Originally posted by Piotrd+May 13 2008, 02:57 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Piotrd @ May 13 2008, 02:57 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-blazejmg@May 13 2008, 03:35 PMjak masz dobry sprzęt to docenisz nagranie we flac bo to kompresja bezstratna w odróżnieniu od mp3, który wiele traci przy konwersji...
dzeki Piotr i dzieki jambore za serwer pozdrawiam mocno, mam na mp 3 ale teraz poslucham w innym formacie
notabene widzę, ze na torrentach pojawiło się nagranie we flac 24 bit z koncertu w Stuttgarcie, jeszcze go nie przesłuchiwałem, ale jakoć jest super, dzxwięk jakby bardzie przestrzenny niż na tym nagraniu z Torwaru (Te nagranie Banalnego jest super, ale jest ciut mniej p[rzestrzenne, nie wiem czy to wada czy zaleta).... [/b][/quote]
Mam we FLAC i w mp3 już cišgnięte. Czy FLAC chodzi tylko pod Winampem? Bo trzeba chyba do jego uruchomienia cišgnšć pluginy do FLAC. A co z wersjš na CD AUDIO, np. wma? Chodzi mi po prostu, żeby nagrać sobie płytę audio z tego bezstratnego formatu FLAC. Ale w Nero jest to niemożliwe - póki mam tylko werje FLAC. Muszę jako to zmodyfikować. Jak to zrobić najlepiej, co by jak najmniej stracić?