10.05.2008, 00:01
Czesc
Dzieki wielkie za super zdjecia, za audio sciagniete z chomika. Myslalem, ze po koncercie nie bede mogl juz tych dzwiekow uslyszec.. Mi sie najbardziej podobalo, jak w Hill Farmer's Blues Mark dawal czadu na gitarze i pojawil sie intensywny bas i silniejsza perkusja. A do tego swiatla oswietlajace perkusje, strzelajace jak wiazki laserow. To bylo niesamowite, cholernie sie cieszylem
A jak zagrali So far away, to bylo jak na moje zyczenie, nie spodziewalem sie tego kawalka. Chcialem krzyczec po Metroland, ale nie stalem tuz przy scenie.
Trissi, pisze sie chetnie na dvd!
Teddy, powiesiles juz moze gdzies koncert z 2005?

Dzieki wielkie za super zdjecia, za audio sciagniete z chomika. Myslalem, ze po koncercie nie bede mogl juz tych dzwiekow uslyszec.. Mi sie najbardziej podobalo, jak w Hill Farmer's Blues Mark dawal czadu na gitarze i pojawil sie intensywny bas i silniejsza perkusja. A do tego swiatla oswietlajace perkusje, strzelajace jak wiazki laserow. To bylo niesamowite, cholernie sie cieszylem
A jak zagrali So far away, to bylo jak na moje zyczenie, nie spodziewalem sie tego kawalka. Chcialem krzyczec po Metroland, ale nie stalem tuz przy scenie. Trissi, pisze sie chetnie na dvd!
Teddy, powiesiles juz moze gdzies koncert z 2005?