07.05.2008, 16:09
Dzieki! Uznanie - cholernie ważna sprawa!
Pcham na jakis serwer (od jamborre) swoje dwa nagrane kawałki - pcham juz 5 godzin!!!!
JEDEN.
Jak to nie wyjdzie to się zabiję. Ma ponad 1Gb wielkoci bo to .wmv.
Ale - jestem dumny: tyle robionych zdjęć, tyle ganiania a nagrany kawałek (chyba do cholery najważniejszy na koncercie BO TA PIORUŃSKA GITARA ZJEŻDŻA!!
Speedway at Nazareth wyszedł...halfprofi! No - jak na "hand made" - zadziwiajšco mała trzęsionka!
Za to pod koniec R&J to łapy mi latały jak po przepiciu: ja mam już ponad 50 i stanie 6min z łapami do góry to prawie Owięcim:-)
Ale za to ojej jaka satysfakcja!!!!
aaa..tu kolega pytał o większš rozdzielczoć: po co?
Do prezentacji na monitorze 800x533 wystarcza chyba w zupełnoci. A odbitki to już zupełnie inna historia - nie ma serwera coby pomiecił tyle materiału we właciwej rozdzielczoci.
Inna sprawa że zdjęcia obrabia sie pod konkretne zastosowanie: inaczej do Internetu inaczej do wydruków i jeszcze zależnie od wielkoci prezentacji....temat rzeka.
Jak trochę odpocznę - napiszę jaki ..tfu.. e s e j o moich dowiadczeniach :how to do it...może komu dzieki temu wyjdš fajne zdjęcia z Pragi?
Na pewno - pomogę obrobić!
Pcham na jakis serwer (od jamborre) swoje dwa nagrane kawałki - pcham juz 5 godzin!!!!
JEDEN.
Jak to nie wyjdzie to się zabiję. Ma ponad 1Gb wielkoci bo to .wmv.
Ale - jestem dumny: tyle robionych zdjęć, tyle ganiania a nagrany kawałek (chyba do cholery najważniejszy na koncercie BO TA PIORUŃSKA GITARA ZJEŻDŻA!!
Speedway at Nazareth wyszedł...halfprofi! No - jak na "hand made" - zadziwiajšco mała trzęsionka!Za to pod koniec R&J to łapy mi latały jak po przepiciu: ja mam już ponad 50 i stanie 6min z łapami do góry to prawie Owięcim:-)
Ale za to ojej jaka satysfakcja!!!!
aaa..tu kolega pytał o większš rozdzielczoć: po co?
Do prezentacji na monitorze 800x533 wystarcza chyba w zupełnoci. A odbitki to już zupełnie inna historia - nie ma serwera coby pomiecił tyle materiału we właciwej rozdzielczoci.
Inna sprawa że zdjęcia obrabia sie pod konkretne zastosowanie: inaczej do Internetu inaczej do wydruków i jeszcze zależnie od wielkoci prezentacji....temat rzeka.
Jak trochę odpocznę - napiszę jaki ..tfu.. e s e j o moich dowiadczeniach :how to do it...może komu dzieki temu wyjdš fajne zdjęcia z Pragi?
Na pewno - pomogę obrobić!
Pracuję by żyć! - nie: "żyję by pracować"