07.05.2008, 15:41
Piszę kilka dni po koncercie, więc pierwsze oszołomienie opadło, ale nic innego nie można napisać, jak to że było wietnie. Dobór utworów, aranżacje, owietlenie - super. Publika też nie zawiodła i się tłumnie stawiła, no i machała rękami - chociaż wg mnie trochę za mało
. Mnie to ręce bolały no i gardło po koncercie. No bo jak chłopaki do nas przyjeżdżajš i grajš solidnie to my też powinnimy dać z siebie wszystko - przynajmniej mnie się tak wydaje - inni mogš przecież inaczej odbierać koncert, mniej żywiołowo. Tak więc wg mnie super po trzykroć. Ciekaw jestem opinii tych, którzy widzieli wszystkie koncerty Marka w Polsce, który wg nich był najlepszy? Ja byłem na wszystkich i największe wrażenie zrobił na mnie występ w Kongresowej, niesamowite przyjęcie przez publikę na poczštku i potem żywioł-może dlatego że to pierwszy występ MK w Polsce był? Torwar sprzed paru dni stawiam zaraz obok Kongresowej, a Torwar sprzed 3 lat niestety najsłabiej, chociaż nawet w takim "najsłabszym" koncercie chciałbym oglšdać Marka z zespołem częciej.
dobra nie nudzę już....
. Mnie to ręce bolały no i gardło po koncercie. No bo jak chłopaki do nas przyjeżdżajš i grajš solidnie to my też powinnimy dać z siebie wszystko - przynajmniej mnie się tak wydaje - inni mogš przecież inaczej odbierać koncert, mniej żywiołowo. Tak więc wg mnie super po trzykroć. Ciekaw jestem opinii tych, którzy widzieli wszystkie koncerty Marka w Polsce, który wg nich był najlepszy? Ja byłem na wszystkich i największe wrażenie zrobił na mnie występ w Kongresowej, niesamowite przyjęcie przez publikę na poczštku i potem żywioł-może dlatego że to pierwszy występ MK w Polsce był? Torwar sprzed paru dni stawiam zaraz obok Kongresowej, a Torwar sprzed 3 lat niestety najsłabiej, chociaż nawet w takim "najsłabszym" koncercie chciałbym oglšdać Marka z zespołem częciej.dobra nie nudzę już....