Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
Kooba - ależ ty fajnie bracie piszesz!
Dla mnie ten koncert był dodatowo uœwiadomieniem ciężkiej pracy jakš jest takie granie! Sam czasem Cӌ próbuję na gitarze: ból już mam za sobš ale ta cała reszta?
Zapamietać (wytresować!Oczko "żeb ten cholerny paluch był tam GDZIE trzeba - wtedy KIEDY trzeba...."
Z zazdroœciš wspominałem koncert w 2005 - pamiętacie jak to było?
Wyszedł taki zwykły facet z gitarš, od niechcenia brzdšknšł....i zaczarował nas muzykš!
Teraz - byłem bliżej.
Od rańca siedzę nad zdjęciami: oglšdam jego twarz i dłonie, mimikę i skupienie, zapomnienie wręcz...
ON nie pokazuje że zna to na pamięć: ON pracuje nad tym byœmy dostali to po co przyszliœmy.
Bardzo mi sie podobało że bez zbędnych wygibasów, bez sztafażu czy wodotrysków (choc po prawdzie dekoracja sceny - normalnie mnie rozwaliła!!!!Oczko - zobaczyłem Marka w pracy.
Pracy którš wykonuje najlepiej jak umie i z PASJĽ - która odrywa go od rzeczywistoœci.
Wiesz Kuba jak się cieszę że udało mi sie zarejestrować to o czym ty napisałeœ?...
...jesu - ile mnie ten "haj" pokoncertowy będzie jeszcze trzymał?...
Zazdroszczę wam tej Pragi!
Pracuję by żyć! - nie: "żyję by pracować"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez hekselman - 05.05.2008, 01:29