Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
Dla mnie zdecydowanie najlepszy koncert Marka na jakim byłem !!

Œwietna robota człowieka od tych wszystkich fletów, cytr i innych ciekawych instrumentów. Chyba jestem uczulony na dŸwięk fletu bo takich ciarek to chyba jeszcze nie miałem...

Niespotykana do tej pory oprawa wizualna - œwiatła i to ufo lšdujšce tuż nad scenš !!

Chłopaki w œwietnej formie i cały czas na maksymalnych obrotach - żadnych tam herbatek i innych podobnych... Tylko jeden utwór zagrany w czwórkę - Sułtani, cała reszta przy wkładzie wszystkich dostępnych muzyków.

Polska publicznoœć pokazała na co jš stać - Mark i cały zespół byli bardzo zadowoleni - wiem bo Mistrza widziałem z odległoœci 2 metrów. I cały Torwar wypełniony Uśmiech

Co do akustyki i wentylacji sali to zawsze można się do czegoœ przyczepić, lecz sš to niewiele znaczšce szczegóły.

Bardzo ciężko wymienić najlepszy utwór koncertu ale SPEEDWAY to jeden wielki ODLOT !! Jak to Waldek œwietnie okreœlił - portki spadały !!

I jeszcze HILL FARMER BLUES - tego naprawdę się nie spodziewałem - mark wreszcie dokończył ten utwór !!

Tak naprawdę to w 50% jechałem na Marka Knopflera, a w 50% aby się spotkać z wami - moi drodzy TOWARZYSZE !! DZIĘKUJĘ ZA TO ŻE BYLIŒCIE !!

<PRYWATA>
Wspaniali kompani podróży - Wacek, Igor i Bartek. Mój najdroższy przyjaciel - Patryk - dzięki że byłeœ i mogliœmy znów to razem przeżyć. Pawle - miło było Cię spotkać po tylu latach. Waldku - dzięki za œwietnš organizację i zmobilizowanie wszystkich do wspólnego spotkania. Andrzeju - mój współlokatorze - mam nadzieję, że nie chrapałem Oczko - dobrze widzieć Cię w dobrym zdrowiu - Twój optymizm strasznie się udziela !! Wspaniale było poznać Hillbilliego i Dziadka - Troszkę Wam zawdzięczam i dziękuję jeszcze raz. Kuba, Robert, Romek,... Długo by jeszcze wymieniać... Jak to Becik ładnie powiedział - takich chwil łatwo nie wymazuje się z pamięci.
</PRYWATA>

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez macsa - 03.05.2008, 23:34