03.05.2008, 13:23
Wieli "dzięks" wszystkim za kooperejszyn!
Przepraszam jednoczenie wszystkich: potršconych, przepychanych, zasłanianych itp itd.
Mam nadzieję za to że matriał (po wstepnych oględzinach: znakomity) zrekompensuje tę niedogodnoć. Prezentacja - wymaga trochę czasu - dam info NA PEWNO i w pierwszym rzedzie tu.
Mam: i zdjęcia i nagrania.
Uwaga o charakterze ogólnym dla robišcych zdjęcia - na przyszłoć.
Nie pierwszy to koncert który robiłem na Torwarze i zauważyłem pewien...proceder!
Mianowicie: mozna wnieć KAŻDY apart.
Nikt go nie kwestionuje - to co ja wnoszę to ...naprawdę aparat. Stosowne służby oglšdajš sprzęt...i nic!
Przypomnę co na bilecie: organiaztor MOŻE nie zezwolic na wniesienie sprzętu foto itp itd.
Więc - jak wpuszczajš to o co chodzi?
Chodzi o kasę: tuż po rozpoczęciu koncertu tabuny ochroniarzy przeczesujš widownię proponujšc co poniektórym "...pan pójdzie ze mnš..."
Poza widowniš dowiadujemy się: "...pan ma ZA DUŻY aparat i trzeba go do przechowalni..." i to KOSZTUJE 50 ZŁ.
I - nie ma dyskusji: pozwoliliscie wniec; legitymacje (różne) itp.
Mozna za to - DAĆ W ŁAPĘ.
To poważnie ...obkurcza aparat.
Odnosze wrażenie że wyrzucanie napojów z bagażu wchodzšcych (w tym kartonów z sokami!!!
ma jaki zwišzek z poziomem sprzedaży napojów przez organizatorów ;-)
No - jeszcze przepraszam wszystkich którym przeszkadzałem - i dzieki tym co pomogli: a robili to wszyscy!
Przepraszam jednoczenie wszystkich: potršconych, przepychanych, zasłanianych itp itd.
Mam nadzieję za to że matriał (po wstepnych oględzinach: znakomity) zrekompensuje tę niedogodnoć. Prezentacja - wymaga trochę czasu - dam info NA PEWNO i w pierwszym rzedzie tu.
Mam: i zdjęcia i nagrania.
Uwaga o charakterze ogólnym dla robišcych zdjęcia - na przyszłoć.
Nie pierwszy to koncert który robiłem na Torwarze i zauważyłem pewien...proceder!
Mianowicie: mozna wnieć KAŻDY apart.
Nikt go nie kwestionuje - to co ja wnoszę to ...naprawdę aparat. Stosowne służby oglšdajš sprzęt...i nic!
Przypomnę co na bilecie: organiaztor MOŻE nie zezwolic na wniesienie sprzętu foto itp itd.
Więc - jak wpuszczajš to o co chodzi?
Chodzi o kasę: tuż po rozpoczęciu koncertu tabuny ochroniarzy przeczesujš widownię proponujšc co poniektórym "...pan pójdzie ze mnš..."
Poza widowniš dowiadujemy się: "...pan ma ZA DUŻY aparat i trzeba go do przechowalni..." i to KOSZTUJE 50 ZŁ.
I - nie ma dyskusji: pozwoliliscie wniec; legitymacje (różne) itp.
Mozna za to - DAĆ W ŁAPĘ.
To poważnie ...obkurcza aparat.
Odnosze wrażenie że wyrzucanie napojów z bagażu wchodzšcych (w tym kartonów z sokami!!!
ma jaki zwišzek z poziomem sprzedaży napojów przez organizatorów ;-)No - jeszcze przepraszam wszystkich którym przeszkadzałem - i dzieki tym co pomogli: a robili to wszyscy!
Pracuję by żyć! - nie: "żyję by pracować"